Lodge 49 dizisine 2.sezon onayı!

AMC dizisi Lodge 49'a 2. sezon onayı çıktı. Yeni sezon detayları...

Amerikan premium kablolu kanallarından AMC'nin "Lodge 49" dizisine resmi 2. sezon onayı çıktı!

LODGE 49 2. SEZON DETAYLARI

Wyatt Russell'ın başrolünde yer aldığı Lodge 49'un ikinci sezonunun bölüm sayısı 10 olarak belirlendi.

Yeni sezon bölümleri 2019 senesi içerisinde AMC izleyicileriyle buluşmaya başlayacak.

"LODGE 49" KONUSU

Hikayesi Long Beach, Kaliforniya'da geçen Lodge 49'un hikayesi; eski bir sörfçü olan Dud karakterine odaklanıyor. Babasının ölümü ve aile işlerinin kötü gitmesi nedeniyle yıkıma uğrayan Dud, artık yepyeni bir sayfa açmak zorunda kalır. Bir kardeşlik kulübüne katılan Dud burada tanıştığı insanların hissettirdikleriyle birlikte yaşamını sorgulamaya; en büyük umutları ve en derin korkularıyla yüzleşmek zorunda kalmaya başlar.

18-11/01/lodge-49-dizi.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda Russell dışında Brent Jennings, Sonya Cassidy, Linda Emond, David Pasquesi, Eric Allan Kramer, Avis-Marie Barnes, Njema Williams ve Jimmy Gonzales gibi isimler rol alıyor.

Dizinin senarist ve yürütücü yapımcılığını Jim Gavin üstleniyor.

Showrunner görevi yeni sezonda da Peter Ocko'ya emanet edilirken; yürütücü yapımcı kadrosunda Paul Giamatti (Billions), Dan Carey ve Jeff Freilich gibi isimler de var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin