6 Ekim 2018 Cumartesi reyting sonuçları! Erkenci Kuş, Yeni Gelin, O Ses Türkiye reytingleri

6 Ekim 2018 Cumartesi gününü reytingleri belli oldu. Günün iddialı dizileri reyting tablosunda nasıl sıralandı? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
07 Ekim 2018 - 11:43
Reyting

06 Ekim 2018 Cumartesi reyting sonuçları elimize ulaştı! Cumartesi günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı?

Star TV'nin sevilen dizisi Erkenci Kuş, yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmaya devam eden Yeni Gelin, TRT'nin sevilen komedisi Kalk Gidelim, yeni gününde Bir Umut Yeter ve Fox'un yeni sezon dizilerinden Bir Deli Rüzgar bu hafta kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

06 Ekim 2018 reyting sonuçları (Total Grubu)

18-10/07/6-ekim-2018-total-reytingler.jpg

06 Ekim 2018 reyting sonuçları (AB Grubu)

18-10/07/6-ekim-2018-ab-reytingler.jpg

ERKENCİ KUŞ TÜM KİŞİLERDE ZİRVEDE!

Star TV'de ekranlara gelen Erkenci Kuş ilk bölümünden bu yana istikrarlı ekran grafiğini sürdürüyor. Dün akşam 14. bölümüyle ekranlara gelen dizi totalde zirvedeki yerini korurken, AB sıralamasında TV8'in yarışma programı O Ses Türkiye'nin hemen arkasından geldi. Dizinin özet yayını ise AB'de 3, totalde 4. sırada yer aldı.

18-10/07/erkenci-kus-14-bolum-fotografi.jpg

YENİ GELİN ZİRVEYİ TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR!

Tüm kişiler kategorisinde iddiasını koruyan Show TV'nin Yeni Gelin'i bu hafta da zirve takipçisi. Dizi, geçtğimiz hafta olduğu gibi tüm kişilerde günü 2. sırada tamamlarken, AB'de ise 16. sırada kendine yer bulabildi.

18-10/07/yeni-gelin-56-bolum-fotograf.jpg

Yapımını TMC Film'in, yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği Fox'un yenilerinden Bir Deli Rüzgar geçtiğimiz hafta AB kategorisinde ikinci sırada yer alıp dikkat çekmişti. Dizi, bu hafta AB'de 6. sıraya gerilerken, totalde 11. sırada günü tamamladı ve çıkışını kalıcı hale getiremedi.

18-10/07/bir-deli-ruzgar-4-bolum-fotograf.jpg

TRT 1'in Kalk Gidelim dizisi reytinglerde bekleneni karşılamaya devam ediyor. Dizi, daha başarılı olduğu AB kategorisinde bu hafta 4. sırada yer alırken, totalde ise 9. sıraya yerleşti.

18-10/07/kalk-gidelim-40-bolum-fotograf.jpg

Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Esra Bilgiç ve Hazal Subaşı'nın yer aldığı Kanal D'nin MF Yapım imzalı yeni dizisi Bir Umut Yeter'in ilk bölümünde reytinglerde bekleneni verememesi üzerine kanal yönetimi ikinci bölümü öncesi dizinin yayın gününü değiştirme kararı almıştı. Ekranlara gelen ikinci bölümüyle her iki kategoride 12. sırada yer alan yapım beklentileri yine karşılayamadı ve gelecek için umut vermedi.

18-10/07/bir-umut-yeter-2-bolum-fotograf.jpg

"Bir Deli Rüzgar" 5. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin