Good Omens dizisinden ilk fragman geldi!

Amazon'un yüksek beklenti yaratan dizisi Good Omens için ilk fragman yayınlandı. Good Omens nasıl bir dizi? Konusu ve oyuncu kadrosu...

Yeni dizi projeleri arasında en çok beklenenlerden birisi kuşkusuz "Good Omens" dizisi.

Ve Amazon & BBC Two ortak yapımcılığında hazırlanan; Neil Gaiman (American Gods) ve Terry Pratchett'ın (Colour of Magic) Kıyamet Gösterisi romanına dayanarak dizileştirilen fantastik türdeki "Good Omens"tan ilk görüntüler yayınlandı.

18-10/08/good-omens-kare.jpg

Fragmanda Tanrı için çalışan bir melek olan Aziraphale rolüyle Michael Sheen ve karanlık adına çalışan bir iblis olan Crowley karakteriyle David Tennant ikilisini görme fırsatını yakalıyoruz.

"GOOD OMENS" KONUSU

Dizinin hikayesi bizleri kıyametin kopmasının çok yakın olduğu, nihai yargının insanlığa inmek üzere hazırlandığı, iyilik ve kötülük ordularının toplandığı karmaşık bir döneme götürüyor.

18-10/08/good-omens-tennant.jpg

Her şey ilahi gücün planları doğrultusunda ilerliyor gibi görünse de telaşlı bir melek ve hızlı yaşamayı seven rahatına düşkün bir iblis yaklaşmakta olan kıyamet için pek sabırsızlanmamaktadır. Diğer bir deyişle bu ikili kıyametin kopması taraftarı değillerdir. Bunun için çıkarları doğrultusunda bir araya gelip iş başına koyulurlar.

18-10/08/good-omens-sheen.jpg

Yalnız büyük bir sorun vardır: Kıyameti engellemek için Deccal'i bulmak zorundalardır. 11 yıl önce, çocuğu yanlış aileye verdikleri için bu süreç biraz sıkıntılı olacaktır!

Douglas Mackinnon'ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda  Jon Hamm, Anna Maxwell Martin, Josie Lawrence, Adria Arjona, Michael McKean, Jack Whitehall, Miranda Richardson ve Nick Offerman gibi isimler de yer alıyor.

18-10/08/good-omens-poster.jpg

6 BÖLÜMLÜK 1. SEZON 2019'DA!

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak Good Omens 2019 senesi içinde takipçileriyle buluşacak. Yakın bir zamanda dizinin resmi başlangıç tarihinin duyurulması bekleniyor.

"Good Omens" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin