Shameless dizisinde sürpriz bir ayrılık daha gerçekleşiyor!

Showtime'un uzun soluklu popüler dizisi Shameless ekibinden Emmy Rossum'un ardından Ian Gallagher karakterine hayat veren Cameron Monaghan da diziden yakın bir zaman içinde ayrılacağını duyurdu.

Showtime'ın dünya çapında büyük hayran kitlesine sahip dizisi Shameless'ta yaprak dökümü!

Fiona Gallagher karakterini canlandıran aktris Emmy Rossum'un yaklaşık bir ay önce yaptığı açıklamayla 9. sezonun ardından diziden ayrılacağını duyurmasının ardından ekipten bir ayrılık haberi daha geldi.

CAMERON MONAGHAN DA DİZİDEN AYRILIYOR!

09 Ocak 2011'de ekranlara gelen ilk bölümünden bu yana Ian Gallagher karakteriyle dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Cameron Monaghan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Shameless'a veda etmeye hazırlandığını duyurdu. Peki, ayrılık ne zaman gerçekleşecek?

18-10/09/ian-gallagher.jpeg

Hatırlanacağı üzere Emmy Rossum, sezon sonunda diziden ayrılacağını açıklamıştı. Cameron'ın ayrılığı ise o kadar uzak değil! Önümüzdeki hafta sonu, 14 Ekim'de ekranlara gelecek sezonun altıncı bölümü "Face It, You're Gorgeous"ta Cameron ile vedalaşacağız.

Monaghan dün akşam gerçekleştirdiği Instagram paylaşımında Shameless'ın pilot bölüm çekimlerinde henüz 15 yaşında olduğunu, bu diziyle birlikte olgunlaşıp büyümekten dolayı kendisini çok şanslı hissettiğini ve her güzel şeyin bir sonu olduğunu söylerken "Bir sonraki bölüm benim için son olacak. Bunu geçen seneden beri biliyordum ama izleyicilerin Ian'ın belirsiz yolculuğunu deneyimlemelerini sağlamalarına izin vermek ve bu sezonun izleyiciye sürpriz olmasını istediğimden haberi çok erken vermek istemedim. Bu rol yaşamak için bir zevkti, arsız ve özel bir yolculuktu. Güle güle, Ian Clayton Gallagher. Tekrar görüşecek miyiz?" ifadelerini kullandı.

18-10/09/shameless-ian.jpg

Ian karakterinin dizinin devamı halinde ilerleyen bölümlerde hikayede tekrar görünüp görünmeyeceği konusu ise açık uçlu olarak kalmış görünüyor.

Monaghan'ı son dönemde Fox'un Gotham dizisinde ikiz kardeşler Jerome Valeska/Jeremiah Valeska rolleriyle de izliyoruz.

Shameless'ın 14 bölümlük 9. sezonu yedişer bölümden oluşan iki parça halinde ekranlara gelecek.

"Shameless" 9. sezon 6. fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin