Shameless dizisinde üzücü ayrılık! Fiona'ya hayat veren Emmy Rossum ayrılık kararını açıkladı!

Shameless'ın Fiona Gallagher'i Emmy Rossum 9. sezonun ardından diziye veda edeceğini duyurdu.

Volkan Küçükel
31 Ağustos 2018 - 09:12
Kültür Sanat

Gallagher ailesinde ayrılık var!

EMMY ROSSUM "SHAMELESS"A VEDASINI DUYURDU!

Ülkemizde en popüler yabancı diziler arasında yer alan Shameless'te Fiona Gallagher karakterini başarıyla canlandıran aktris Emmy Rossum, yaklaşmakta olan 9. sezonun ardından diziden ayrılacağını duyurdu.

Hatırlanacağı üzere 2016 yılı sonlarına doğru basında çıkan haberlerde dizinin yapımcılarının sekizinci sezon hazırlıkları kapsamında oyuncularla yeni sözleşme için masaya oturduğu ancak Emmy Rossum'un, Frank Gallagher karakterini canlandıran William H. Macy'den az olan ücretinde düzeltilme yapılmasını istemesi nedeniyle oyuncuyla gerçekleştirilen görüşmenin çıkmaza girdiği bildirilmişti. Ancak yoğun görüşmelerin ardından iki tarafın anlaşmaya vardığı belirtilmişti.

18-08/31/emmy-rossum-veda.JPG

ROSSUM AYRILIK KARARINI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Shameless'ın ekran serüvenine başladığı 09 Ocak 2011 tarihinden bu yana kadroda düzenli olarak rol alan oyuncu ayrılık kararını Facebook hesabından paylaştığı duygu yüklü bir mektupla bildirdi. Aktris mektubunda şu sözlere yer verdi:

"Duyguları kelimelere dökmek zor bir şey. Ancak deneyeceğim. İçinde bulunduğum sektör daima macera ve seyahatlerle dolu, yeni öyküler anlatmak için fırsatlar sunuyor. Bir oyuncu olarak genellikle birkaç ayda bir yeni bir yere gidiyorsunuz, yeni bir proje başlatıyorsunuz, yeni bir karakter inşa ediyorsunuz, yeni arkadaşlar ediniyorsunuz.

Shameless sekiz yıl önce hayatıma girene kadar bir oyuncu olarak bu tür gelip geçici bir hayata sahiptim. Bu dizinin bana sağladığı sürekliliği ne kadar çok istediğimi asla fark etmemiştim. Her geçen sezon ekibimizin aynı şekilde geri dönüşüne hayrandım. Sadece iyi yazılıp çizilmiş bir dizi olduğu için değil her sezon bizi geri getiren gerçek dostluklar ve etkileşimler için böyle hissettim. Gerçek yaşamda Fiona'nın aksine tek çocuğum. Hiç büyük bir ailem olmadı. Bu dağınık Gallagher ailesinin içinde bulunmak hep hayalini kurduğum bir şeydi. Bana her şeyi gerçekmiş gibi hissettirdi. Çocukların güçlü, yetenekli, bağımsız insanlara dönüştüğünü izledik."

Sekiz sezon boyunca hayat verdiği Fiona karakterini öven Rossum mektubuna şöyle devam etti:

"Fiona'yı oynama fırsatı benim için bir armağan gibiydi. Kadın ya da değil, katmanlı ve enerjik olan birkaç karakter var. O bir anne aslan, sert, kusurlara sahip ve cinsel olarak özgür. Yaralandı, savunmasız ama asla vazgeçmeyecek. Ekonomik sıkıntı içinde yaşıyor ama depresif olmayı reddediyor. O becerikli. O sadık. O cesur. Bunu pilot bölümün senaryosunu okurken bile biliyordum. Farklıydı ve özeldi... Tek kelimeyle, son sekiz yıl hayatımın en iyi dönemiydi.

18-08/31/shameless-fioana-gallagher.jpg

Aktris mektubunu şöyle sonlandırdı:

"Şu an için, bensiz devam edeceğinizi biliyorum. Anlatılacak çok daha fazla Gallagher hikayesi var. Her zaman aileme destek olacağım. Beni gitmiş gibi değil, sadece aşağı mahalleye taşınmışım gibi düşünün."

SHAMELESS 9. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Shameless'in Rossum'lu son sezonu olma özelliğini taşıyacak 9. sezonunun bölümleri 09 Eylül'den itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak. Sezonun açılış bölümünün ismi "Are You There Shim? It's Me, Ian" olarak duyuruldu.

14 bölümlük yeni sezon yedişer bölümden oluşan iki parça halinde ekranlara gelecek.

"Shameless" 9. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin