Mr. Robot dizisinin 5. sezonu olmayacak!

Popüler dizi Mr. Robot'un 4. sezon sonunda final yapacağı duyuruldu. Mr. Robot 4. sezon ne zaman başlayacak?

Volkan Küçükel
30 Ağustos 2018 - 23:59
Kültür Sanat

Kendine has bir hayran kitlesine sahip USA Network dizisi "Mr. Robot"ta sona yaklaşıyoruz!

HİKAYE SONLANIYOR... MR. ROBOT'UN 4. SEZONU FİNAL SEZONU OLACAK!

2019 senesi içinde 4. sezonuyla ekranlara gelecek dizi için final kararı alındı. Buna göre Mr. Robot'un 5. sezonu olmayacak.

Dizinin yaratıcısı Sam Esmail gelişmeyi Twitter hesabından duyururken, dizi hayranlarına teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

18-08/31/sam-esmail-twitter.jpg

Çekimlerine kış döneminde başlanacak 4. ve final sezonunun bölüm sayısı 12 olacak.

Sam Esmail ve Universal Cable Prods'ın arkasında olduğu Mr. Robot ilk iki sezonunun ardından reytinglerde düşüşe geçerken, eleştirmenlerden de başlardaki övgüleri alamamaya başlamıştı. Her şeye rağmen dizinin USA Network'ün genç izleyici kitlesi arasında popülerliğini koruduğunu söylemek de gerek.

18-08/31/mr-robot-rami-malek.jpg

MR. ROBOT PLANLANDIĞI GİBİ BİTİYOR!

İlk sezonuyla Altın Küre Ödülleri'nde en iyi dizi (drama) ve en iyi yardımcı erkek oyuncu (Christian Slater), Emmy Ödülleri'nde en iyi erkek oyuncu (Rami Malek) ödüllerini kazanan Mr. Robot'un yaratıcı ismi Sam Esmail geçmiş dönemde yaptığı açıklamada diziyi 4 ya da 5 sezon olarak tasarladığını dile getirmişti. Dolayısıyla dizinin planlanan bir biçimde sona ereceğini söyleyebiliriz.

Elliot Alderson (Malek) isimli bir siber güvenlik mühendisinin Mr. Robot (Slater) ve yeraltı hacker grubu fsociety ile birlikte dünyayı değiştirmek için bir devrim başlatması ekseninde gelişen olayları izleyicilere aktaran Mr. Robot'un oyuncu kadrosunda Portia Doubleday, Carly Chaikin, Martin Wallström, Grace Gummer, Michael Cristofer ve Stephanie Corneliussen gibi isimler yer alıyor.

Sam Esmail, bir süredir Oscar'lı yıldız Julia Roberts'ın başrolünde yer aldığı Amazon'un yaklaşmakta olan yeni dizisi "Homecoming" üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin