Batwoman dizi projesi için ilk görsel yayınlandı! Karşınızda kostümlü Ruby Rose ve Batwoman!

İlk olarak bu yılki Arrow, The Flash ve Supergirl ortak bölümlerinde karşımıza çıkacak Batwoman karakterinin kostümlü hali yayınlandı. İşte karşınızda yeni Batwoman!

Birçok süperkahraman dizisine ev sahipliği yapan The CW kanalının 2019-2020 yayın sezonunda ekranlara getirmek üzere DC'nin Batwoman karakterinin merkezinde olduğu bağımsız bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladığını bir süre önce öğrenmiştik.

Bu konuda ilk adım ise geçtiğimiz aylarda atılmış; Ruby Rose'un hayat vereceği Batwoman karakterinin Aralık ayı içinde Arrowverse olarak bilinen evrenin tüm süper kahramanlarını bir araya getirecek ortak bir bölümde tanıtılacağı duyurulmuştu.

BATWOMAN'DAN İLK GÖRSEL!

Ve Batwoman, artık Arrowverse'ye katılmaya ve savaşmaya hazır! The CW, Ruby Rose'u Batwoman kostümü içinde gördüğümüz ilk görseli paylaştı.

18-10/10/batwoman-ruby-rose.jpg

Kızıl saçları ve güzelliğiyle dikkat çeken karakterin kostüm tasarımı dört Oscar ödülü sahibi ünlü tasarımcı Colleen Atwood'un imzasını taşıyor. Atwood'un beklentileri karşılayan bir kostüm yaratmış olduğunu söylemek mümkün.

BATWOMAN DİZİSİYLE İLGİLİ İLK DETAYLAR

The Vampire Diaries yürütücü yapımcısı Caroline Dries ve The CW kanalının süper kahraman dizilerinin mimarı Greg Berlanti'nin arkasında olduğu Batwoman dizisinin senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

18-10/10/ruby-rose.jpg

Dizinin hikayesi; toplumsal adaleti sağlamak için güçlü bir tutkuya ve aklından geçeni söyleme konusunda doğal bir yeteneğe sahip olan Kate Kane karakterini merkezine alıyor.

Gotham sokaklarına Batwoman kimliğiyle çok iyi eğitilmiş bir sokak dövüşçüsü olarak adım atan ve her geçen gün artan suç ve şiddet olaylarının önüne geçmek isteyen Kate için henüz süper kahraman tanımlaması yapmak biraz güç! Aynı zamanda lezbiyen olan karakter şehir için umudun sembolü olmadan önce kendi sorunlarının üstesinden gelmeyi başarmalıdır.

Hayata geçmesi halinde hikayesinin merkezinde bir eşcinsel karakterin yer aldığı, çizgi romandan uyarlanan ilk süper kahraman dizisi olma özelliğine kavuşacak Batwoman'da karaktere hayat veren Rose gerçek yaşamında da lezbiyen olduğunu açıklamıştı.

THE CW "ELSEWORLDS" BULUŞMASI NE ZAMAN?

The CW kanalının "Elseworlds" ismiyle lanse edilen bu yılki DC süper kahramanları buluşması 09 Aralık Pazar akşamı The Flash ile başlayıp, 10 Aralık Pazartesi günü Arrow ile devam edecek ve 11 Aralık Salı akşamı Supergirl bölümüyle birlikte son bulacak. Crossover bölümlerin çekimlerine geçtiğimiz gün Vancouver'da başlandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin