Manifest 1. sezon 4. bölüm ne zaman? Yeni bölüm konusu ve fragmanı

Yeni sezonun çok izlenen dizilerinden NBC'nin Manifest'inin ilk sezon serüveni sürüyor. Manifest 1. sezon 4. bölümle ilgili detaylar...

NBC kanalının güçlü izlenme rakamlarıyla ekran serüvenini sürdüren yeni sezon dizilerinden "Manifest" üçüncü bölümünü geride bıraktı.

MANIFEST 1. SEZON 2. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın radardan kaybolup beş yıl sonrasında hiçbir şey olmamışcasına 191 kişiden oluşan yolcu topluluğuyla New York yakınlarında küçük bir havaalanına inmesiyle gelişen olayları konu edinen dizinin son bölümünde yine bir polisiye vakanın çözümlenmesini izlerken ana hikayede yeni gizemlerin ve soruların ortaya çıkışına tanıklık ettik. Bölüm sonu izleyicilere "Federallerin bu olaylardaki payı ne, olaylarla bağlantısı var mı?" sorusunu sordurdu.

18-10/11/manifest-1-sezon-4-bolum-fotograf.jpg

MANIFEST 1. SEZON 2. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, "Turbulence" isimli bölümüyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.6 reyting oranı ve 7.45 milyon izleyici ile yine iyi rakamlar elde etti ve günün en çok izlenen dizisi oldu.

Rakamlar bir önceki bölüme göre düşüş göstermiş olsa da günün en çok izlenen dizisi Manifest oldu.

18-10/11/manifest-1-sezon-4-bolum-fotograf1.jpg

MANIFEST 1. SEZON 3. BÖLÜM NE ZAMAN?

Manifest yeni bölümü "Unclaimed Baggage" ile 15 Ekim Pazartesi akşamı NBC'de kaldığı yerden devam edecek.

Peki, sezonun üçüncü bölümünde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

18-10/11/manifest-1-sezon-4-bolum-fotograf2.png

MANIFEST 1. SEZON 3. BÖLÜM KONUSU

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın yolcuları her geçen gün hükümetin baskısını üzerlerinde daha fazla hissetmeye başlamışlardır.

Gizemli bir mesaj Saanvi'yi (Parveen Kaur) 828'de görev yapan bir kabin görevlisine götürürken; Saanvi, uçağa dair bir sırrı açığa çıkarmada Ben'e (Josh Dallas) yardımcı olacaktır.

Ve yeni bölümde yeni bir gizem belirir: Uçakta kaçak bir yolcu mu vardı?

18-10/11/manifest-1-sezon-4-bolum-fotograf3.png

"Manifest" 1. sezon 4. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin