Jim Carrey'li Kidding dizisine 2. sezon onayı çıktı!

Showtime'ın yeni sezon dizilerinden Kidding 2. sezon onayını cebe koydu. Kidding 2. sezon detayları...

Başrolünde ünlü komedyen Jim Carrey'in yer aldığı Showtime'ın yeni sezon dizilerinden "Kidding" resmi 2. sezon onayını kaptı.

KIDDING 2019'DA DA EKRANLARDA OLACAK!

10 bölümden oluşan ilk sezonunu yarılayan dizinin yeni sezonu da 10 bölümden oluşacak. Yeni sezon bölümleri 2019 senesi içinde Showtime ekranlarında olacak.

18-10/11/kidding-2-sezon-onayi.jpg

Showtime Program Başkanı Gary Levine yeni sezon onayı hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Kidding, televizyon dünyasının en sevimli ve en özgün dizilerinden birisi olarak ortaya çıktı. Tüm hayatım boyunca Mr. Pickles'ı seyrediyormuşum gibi hissediyorum ve ikinci sezonda onun eğlence ve kalp kırıklığıyla yüklü eşsiz karışımından etkilenmeye devam etmeyi dört gözle bekliyorum."

KIDDING REYTİNGLERİ

Ekran serüvenine Showtime kanalında 09 Eylül'de "Green Means Go" isimli bölümle başlayıp 443,000 izleyici tarafından takip edilen yapım, yayınlanan son bölümüyle 200 bin izleyici altına inse de CBS'e bağlı tüm platformlarda dizinin haftalık olarak ortalama 2.3 milyon izleyiciye ulaştığı belirtiliyor.

18-10/11/kidding-dizi.jpg

Dave Holstein'ın (Weeds, Raising Hope) senaryosunu kaleme alıp Eternal Sunshine of the Spotless Mind'da Carrey ile birlikte çalışan yönetmen Michel Gondry'nin birden fazla bölümün yönetmenliğini üstlendiği dizinin hikayesi; televizyondaki çocuk programlarıyla ikon haline gelen ve Mr. Pickles olarak tanınan Jeff Pickles (Jim Carrey) karakterine odaklanıyor. Pickles, bir iyilik ışığı ve Amerika'nın duyarlı genç beyinleri ile kendisiyle birlikte büyümüş ebeveynleri için bir bilge konumunda olup milyonlarca dolar değerinde bir marka imparatorluğunu yönetmektedir. Ancak bu pek sevilip sayılan kişinin karısı, iki oğlu, kız kardeşi ve babasından oluşan ailesinde çatırdamalar yaşanmaya başlayınca peri masalı, öykü ya da kuklalar kendisini bu krizden çıkarmaya yardımcı olmayacaktır.

Acımasız dünyada oldukça kibar ve yardımsever bir adam olarak kalmayı başarmış Jeff'in hayatını geri kazanmak için verdiği mücadelede başına neler gelecek ve ne gibi değişimler yaşayacaktır?

Frank Langella, Catherine Keener, Judy Greer, Cole Allen, Justin Kirk ve Juliet Morris gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran Kidding'in yürütücü yapımcı kadrosu ise Carrey, Dave Holstein, Gondry ile birlikte Michael Aguilar (I'm Dying Up Here), Roberto Benabib (Weeds), Raffi Adlan (The Green Hornet), Jason Bateman (Arrested Development) ve Jim Garavente'ten (Bad Words) oluşuyor.

Kidding'in birinci sezon finali 11 Kasım'da gerçekleşecek.

"Kidding" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin