"50 Metrekare" dizisinin çekimleri devam ediyor!

BKM imzalı yeni dizinin çekimleri kaldığı yerden devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Temmuz 2020 - 11:26
Gündem

BKM tarafından hazırlanan ve Hakan: Muhafız, Atiye ve Love101'den sonra Netflix'in yeni yerli dizisi olacak olan 50 Metrekare dizisinin çekimleri başlamış ancak pandemi nedeniyle yarım kalmıştı. Eksik çekimleri tamamlamak üzere ekip yeniden sete girdi.

20-07/20/50-metrekare.png

Oyuncu kadrosunda: Aybüke Pusat, Engin Öztürk, Hasan Yalnızoğlu, Cengiz Coşkun, Yiğit Kirazcı, Cansu Dağdelen, Özgür Emre Yıldırım, Gaye Gürselve Tuğçe Karabacak gibi isimlerin yer aldığı 50 Metrekare dizisinin çekimleri devam ediyor. Dizinin  ne zaman yayına gireceği konusu ise henüz gizemini koruyor.

50 Metrekare dizisinin konusu:

Çekimleri İstanbul'da yapılan ve 8 bölümden oluşacak olan diziyi Burak Aksak kaleme alıyor. Karanlık alemlerde nam salan gizemli tetikçi Gölge'nin kim olduğunu bulma macerasını konu alıyor.Babası gibi gördüğü Servet'in ihanetinin ardından kaçan Gölge, kendisini hiç bilmediği 50 metrekarelik bir terzi dükkanında buluyor ve herkes onu yeni vefat eden terzi dükkanının oğlu sanıyor. Bu yalanla sahip olduğu yeni kimlik, Gölge'nin mahalledekilere alışması ile yeni birine dönüşmesini izleyicilere sunacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin