Ay Yapım'dan "Rekabet" dizisi geliyor!

Ay Yapım yeni sezon için iddialı projeler hazırlamaya devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Temmuz 2020 - 11:16
Gündem

Son dönemlerde Çukur ve Babil dizilerini çeken Ay Yapım, yeni sezonda birbirinden iddialı dizi projelerini izleyicilerle buluşturmak üzere hazırlıklara başladı. Yakın zamanda Call My Agent adlı ünlü dizinin uyarlaması olan Menajerimi Arayın dizisinin duyurusunu yapan yapım şirketi Alevlerin Ardından ve Rekabet dizilerini de hazırlamaya başladı.

20-07/20/ay-yapim.jpg

Ali Bilgin'in yönetmenliğinde çekilecek olan ve Sema Ergenekon tarafından kaleme alınacak Rekabet adlı dizi, özgün bir hikayeyi ele alacak. Yönetmen Ali Bilgin, duyurusu yapılan Menajerimi Arayın dizisini 3 bölüm çektikten sonra Ağustos ayı içerisinde Rekabet dizisinin hazırlıklarına başlayacak. Hangi kanalda yayınlanacağı henüz bilinmeyen proje için iddialı bir cast kurulması planlanıyor ve görüşmeler yapılıyor. Rekabet dizisinin konusu ise: bir hukuk bürosunda iş hayatının kıyasıya rekabetinin içinde tutkulu bir aşkı ele alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin