Mehmet Özgür Nizamı Alem dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Nizamı Alem dizisinin hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Temmuz 2020 - 10:48
Gündem

TRT1 ekranlarında önümüzdeki sezon yerini almak üzere Akli Film tarafından hazırlıkları yürütülen Nizamı Alem adlı yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Yeni dizinin oyuncu kadrosuna yeni isimler katılıyor. 

20-07/20/nizami-alem-dizisi-1595232739.jpg

Nizamı Alem dizisinin oyuncu kadrosunda: Buğra Gülsoy (Sultan Melikşah), Sevda Erginci, Ekin Koç, Leyla Tuğutlu, Hatice Şendil (Terken Hatun), Gürkan Uygun (Hasan Sabbah), Osman Sonant, İlker Kızmaz (Arslantaş) ve Cemal Toktaş gibi başarılı ve sevilen isimler yerlerini aldılar. Hazırlıkları devam eden dizinin oyuncu kadrosu yeni isimleri bünyesine dahil etmeye devam ediyor.

Mehmet Özgür Nizamı Alem dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-07/20/mehmet-ozgur-1595232725.png

En son, Ya İstiklal Ya Ölüm adlı mini dizide rol alan başarılı oyuncu Mehmet Özgür de Nizamı Alem dizisinin oyuncuları arasına adını yazdırdı. Sevilen oyuncu dizide, tarihte önemli bir yere sahip olan Nizamülmülk'ü canlandıracak. 

Nizamülmülk kimdir?

20-07/20/nizamulmulk.png

Büyük Selçuklu Devleti'nin veziri ve Siyâsetnâme adlı kitabın yazarı olan Fars devlet adamı ve siyaset bilimcisidir. Devlet yönetiminde oldukça etkili bir isimdir. Gerçek ismi İbu Ali Hasan'dır.Nizamülmülk, 14 Ekim 1092 tarihinde  Hasan Sabbah'ın kurucusu olduğu Haşhaşi (Suikastçi) tarikatının bir üyesi tarafından sırtından hançerlenerek öldürülmüştür.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin