Nizamı Alem dizisine İlker Kızmaz da katıldı!

TRT1'in yeni dizisi Nizamı Alem'in kadrosuna yeni isimler katılmaya devam ediyor.

Merve Mutlu
20 Temmuz 2020 - 10:47
Gündem

Akli Film tarafından yapımcılığı üstlenilen ve TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Nizamı Alem adlı yeni dizinin hazırlıkları devam ediyor. Büyük Selçuklu dönemini anlatacak olan ve bir tarih dizisi olacak olan diziye yeni isimler katılmaya devam ediyor. 

20-07/20/nizami-alem-dizisi.jpg

Nizamı Alem dizisinin oyuncu kadrosunda: Buğra Gülsoy (Sultan Melikşah), Sevda Erginci, Ekin Koç, Leyla Tuğutlu, Hatice Şendil (Terken Hatun), Gürkan Uygun (Hasan Sabbah), Osman Sonant ve Cemal Toktaş gibi başarılı ve sevilen isimler yerlerini aldılar. Hazırlıkları devam eden dizinin oyuncu kadrosu yeni isimleri bünyesine dahil etmeye devam ediyor.

İlker Kızmaz Nizamı Alem dizisinin kadrosuna dahil oldu!

20-07/20/ilker-kizmaz.jpg

Emre Konuk'un yöneteceği dev bütçeli yeni dizinin kadrosuna katılan yeni isim İlker Kızmaz oldu. Kızmaz dizide Arslantaş karakterine hayat verecek. Başarılı oyuncu en son Ya İstiklal Ya Ölüm adlı mini dizide Atatürk'ü canlandırmıştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin