Barbaros dizisinden vazgeçen Çağatay Ulusoy Şeref Sözü dizisini de reddetti!

Oyuncu Çağatay Ulusoy gelen teklifleri reddetmeye devam ediyor.

Merve Mutlu
17 Temmuz 2020 - 16:30
Gündem

Netflix'in ilk Türkiye yapımı dizisi olma özelliği gösteren fantastik dizi Hakan: Muhafız'da Ölümsüzler'den İstanbul'u koruma görevi kendisine verilen Muhafız Hakan'ı canlandıran Çağatay Ulusoy, dizinin final yapması ile yeni dizi tekliflerini değerlendirmeye başlamıştı. Çok sayıda teklif alan Ulusoy'un tercihini hangi projeden yana kullanacağı henüz bilinmiyor..

20-07/17/agatay-ulusoy.jpg

TRT1 ekranlarında yayınlanması planlanan Barbaros dizisinde Oruç Reis'i canlandırmak üzere teklif alan Ulusoy bu teklifi değerlendirmeye almış ancak daha sonra reddetmişti. Tims&B'nin Show TV için çekeceği "Şeref Sözü" dizisi de başarılı oyuncuya teklif götüren dizilerden biri oldu. Cevdet Mercan'ın yöneteceği senaryosu Eda Tezcan imzalı Şeref Sözü dizisi de Ulusoy'un reddettiği projeler arasına girdi. Başarılı ve yakışıklı oyuncunun yeni sezonda herhangi bir dizide yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin