Gizemli bir öpüşme hastalığı! Netflix Brezilya dizisi Boca a Boca 1. sezonuyla yayında!

Netflix'in Brezilya yapımı gizem-gençlik dizisi "Boca a Boca" 17 Temmuz 2020'de 1. sezonuyla başladı! Boca a Boca konusu, fragmanı, oyuncuları ve fotoğrafları...

"Kız, ağzında bir lekeyle uyanıyor. Öpücüğün neden olduğu bilinmeyen bir enfeksiyon. Başkası da hasta olabilir mi? Peki, o partide neler oldu?"

BOCA A BOCA (KISSING GAME) 1. SEZON NETFLİX'TE YAYINDA!

Hayvancılıkla uğraşan kırsal ve ücra bir kasabadaki ailelerin, liseli gençlerin hızla yayılan gizemli bir öpüşme hastalığına yakalanmasıyla paniğe kapılmalarını ve gençlerin yaşadıklarını konu edinen "Boca a Boca (Kissing Game)" dizisinin 1. sezon bölümleri 17 Temmuz 2020 Cuma günü Netflix kütüphanesine eklendi.

BOCA A BOCA BÖLÜM REHBERİ

Gizem, gerilim ve gençlik öğelerini harmanlayan Brezilya yapımı dizinin süreleri 33 ila 50 dakika arasında değişen ilk sezon bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. sezon 1. bölüm: "Yakalandın!" (33 dakika)
- 1. sezon 2. bölüm: "Cuma gecesi-Pazartesi sabahı" (50 dakika)
- 1. sezon 3. bölüm: "Senin tuzun kuru tabi" (43 dakika)
- 1. sezon 4. bölüm: "Arayışta mısın?" (44 dakika)
- 1. sezon 5. bölüm: "Takibi bırak" (39 dakika)
- 1. sezon 6. bölüm: "Hepimiz Hastayız" (39 dakika)

20-07/17/kissing-game.jpg

"BOCA A BOCA" NASIL BİR DİZİ? KONUSU NE?

Esmir Filho'nun (Alguma Coisa Assim, Sete Anos Depois, Os Famosos e Os Duendes da Morte) yaratıcısı olduğu dizinin konusu kısaca şöyle:

Kırsal bir kasabada lise öğrencisi olan Bel; uyuşturucu, dans, flört ve öpüşmenin gırla gittiği çılgın ve günaha davet eden bir gecenin ardından tuhaf bir hastalığa yakalanınca arkadaş grubunu telaş kaplar. Bel'in durumu giderek kötüleşirken arkadaşları partide öpüşen herkesi belirlemeye çalışır. Virüsün paniği ve sırlarının keşfedileceği korkusuyla gençleri zor günler beklemektedir.

Caio Horowicz, Iza Moreira, Michel Joelsas'ın başrollerini paylaştığı dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Denise Fraga, Esther Tinman, Kevin Vechiatto, Bruno Garcia, Grace Passô, Bianca Byington, Thomás Aquino, Flávio Tolezani, Carolina del Carmen Peleritti ve Luana Nastas gibi isimler yer alıyor.

20-07/17/boca-a-boca-dizisi.jpg

Yapım şirketi Gullane'nin Nobody's Looking'in ardından Netflix için hazırladığı ikinci dizi projesi olan Boca a Boca'nın yazar ekibi aynı zamanda showrunner olan Esmir ile birlikte Juliana Rojas, Marcelo Marchi, Jaqueline Souza ve Thais Guisasola'dan oluşuyor.

20-07/17/boca-a-boca-foto2.jpg

İlk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğu ise Esmir Filho ve Juliana Rojas ikilisine emanet.

"Boca a Boca" (Netflix) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin