Merve Mutlu
17 Temmuz 2020 - 15:05
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde: Eda Ece (Yıldız), Şevval Sam (Ender), Nesrin Cavadzade (Şahika) ve Talat Bulut'un (Halit) yer aldığı Yasak Elma dizisinin yeni sezon hazırlıkları başladı. Yeniden sete giren ekip birbirinden renkli paylaşımlarla takipçilerini heyecanlandırdı. 

20-07/17/yassaaak-elma-1594989714.jpg

Entrikanın eksik olmadığı ve özellikle son sezonda komedinin de dahil olduğu dizi, koronavirüs salgını nedeniyle çekimlere ansızın ara vermiş ve dizi sezon finaline girmişti. Sezon finalinden önceki döneminde reytinglerde her zamankinden daha başarılı olan dizinin yeni sezon hazırlıkları da başladı. Oyuncu Gökhan Alkan'ın dahil olduğu, Selin Ciğerci'nin de dahil olacağı konuşulan dizinin ekibi sete girdi. 

Yasak Elma 4. sezon için sette!

20-07/17/evval-sam.png

Setten bir fotoğrafını paylaşan Şevval Sam, "Oyun arası, kahve molası" notunu düşerken üzerindeki gecelik de sosyal medyanın çok konuşulanları arasına girdi. Yasak Elma etiketi de twitterda trendlere girmeyi başardı. Dizinin yönetmeni Neslihan Yeşilyurt da yaptığı Şevval Sam paylaşımı ile heyecanı artırdı.

20-07/17/neslihan-yesilyurt-1594989332.png

Dizinin Yıldız'ı Eda Ece de Nesrin Cavadzade ile pozunu paylaşarak setten selam gönderdi.

20-07/17/eda-ece.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin