5.Sezonda Yasak Elma’ya Kim Veda Edecek Belli Oldu

5.sezonda Yasak Elma’ya kim veda edecek ortaya çıktı. İddialara göre diziye veda edecek olan isim, yeni sezonda yeni bir dizi ile ekranlarda olacak.

Oğulcan Özsezgi
19 Mayıs 2021 - 00:47
Gündem

Yasak Elma, son haftalarda ses getiren bir final yaptı. Önce Şahika karakterinin sürpriz bir şekilde diziye vedası, sonra yeni karakter derken hareketli bir sezon finali oldu. Şimdi ise dizinin 5.sezona hazırlandığı görülüyor. Daha çok erken olmasına rağmen 5.sezonda ise neler yaşanacağına ilişkin de sızıntılar gelmeye başladı. En çok merak edilen ise 5.sezonda Yasak Elma’ya kim veda edecek sorusunun cevabı.

Yeni sezonda diziye bir ya da birkaç karakterin veda edeceği biliniyordu ama bu karakterlerin hangileri olacağı bilinmiyordu. İşte diziye kimin veda edeceği konusunda da yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.

5.Sezonda Yasak Elma’ya Veda Eden İsim Şafak Pekdemir Olabilir

Diziye kesin olarak birinin veda edeceğini ortaya çıkaran, sezon finalinde yaşanan son sahne oldu. Öyle ki son sahnede tüm karakterler evdeyken bir patlama yaşanmış ve dizi orada final yapmıştı.

İşte o patlamanın ardından veda edecek ismin Zehra karakteri olacağı ortaya çıktı. Zehra karakterine hayat veren Şafak Pekdemir, projeden ayrılmış olacak. Ünlü oyuncunun projeden ayrılmasının nedeni ise başka bir projeye geçecek olması.

Belki Yasak Elma’da artık hikayesinin sonuna geldiğini düşünen ünlü oyuncunun yine Medyapım imzasını taşıyan başka bir diziye geçeceği ve yeni sezonda da ekranlarda yer almaya devam edeceği söyleniyor.

21-05/19/5sezonda-yasak-elmaya-kim-veda-edecek.jpg

Yeni sezonda yeni dizi ile Şafak Pekdemir’i görmek güzel olacak. Belki Yasak Elma hayranları bu karardan çok memnun olmayabilir ama en azından ünlü oyuncunun hayranları başarılı ismi izlemeye devam edebilecek.

Bu arada 5.sezonda Yasak Elma’ya başka veda edecek isimler olacak mı belli değil. Ayrılan isimler olduğu gibi diziye yeni katılacak isimlerin de olacağı iddia ediliyor. Bakalım daha çok zaman var. Yeni sezon çekimlerinin Eylül ayında olacağı belirtiliyor. Daha çekimlere de çok süre var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin