Masumlar Apartmanı İnci Diziden Ayrılacak mı?

Yeni sezonda Masumlar Apartmanı İnci diziden ayrılacak mı? Yeni iddialar gündeme gelmeye başladı. Peki herhangi bir resmi açıklama yapıldı mı?

Oğulcan Özsezgi
19 Mayıs 2021 - 00:30
Gündem

Masumlar Apartmanı, çok iyi bir sezon geçirdi. Dizinin reytingleri hep yüksek seyretti. Reytinglerde büyük bir düşüş hiç olmadı. Haliyle dizinin yeni sezonda da devam edeceği kesinleşti. Hatta çoktan yeni sezon için de anlaşmaların tamam olduğu söyleniyor. Bunun yanında sezon finali için de hazırlıkların yapıldığı biliniyor. Sezon sonunun 37.bölümde yapılması bekleniyor.

Nasıl bir sezon finali yapılacağı konusunda kesin bilgiler yok. Bununla beraber yeni sezon için çok iddialı bazı söylemler ortaya çıkmaya başladı. Şimdilik iddia olarak kalan bilgilere göre çok önemli karakterler yeni sezonda diziye veda edecek.

Masumlar Apartmanı İnci Diziden Ayrılacak İddiası

Son iddialara göre İnci karakteri ailesini de alarak Eskişehir’e geri dönebilir. Yine iddialara göre yeni sezonda İnci karakterinin yer almaması gibi bir beklenti var. Tabii ki bunun için yapımdan bir doğrulama gelmesi mümkün değil. Ancak yeni bölümler yayınlandığı zaman durum ortaya çıkacaktır. Fakat şu var ki bu şu an için sadece bir iddia olarak gözüküyor.

Sonuçta yeni sezon gelecek ve yeni sezonda oyuncuların ayrılması ya da yeni oyuncuların dahil olması çok doğal. Fakat dediğimiz gibi netleşmiş olan hiçbir şey de yok. Sadece böyle bir iddia ortaya çıktı.

21-05/19/masumlar-apartmani-inci-2.jpg

 

Yine belirttiğimiz gibi iddialar ne kadar doğru görmek için yeni bölümleri izlemek gerekecek. Sezon sonuna kadar hangi karakterlerin ayrılma durumu oluşur belli olur diye düşünüyorum.

Şu an beklenen 37.bölümde dizinin sezon finali yapacağı yönünde. Bakalım iddialı yapım, nasıl bir sezon finali yapacak? Her bölüm ses getiriyor. Sezon finali nasıl olur düşünemiyorum bile. Mutlaka yine heyecan doruk yapacaktır. İnci karakteri için de durum ne olacak merak ediyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin