6 Ağustos 2018 reyting sonuçları! Ege'nin Hamsisi ve Kalbimin Sultanı kaçıncı oldu?

6 Ağustos 2018 reyting sonuçları açıklandı! Haftanın ilk günü olan pazartesi gününde izleyici karşısına çıkan programlardan hangisi geçer not aldı? Ege'nin Hamsisi ve Kalbimin Sultanı kaçıncı oldu?

Nurşah
07 Ağustos 2018 - 10:49
Reyting

6 Ağustos 2018 reytingleri elimize ulaştı! Pazartesi gününün en çok izlenen programı hangisi oldu? Final bölümü ile ekrana gelen Kalbimin Sultanı reytinglerde ne yaptı? Ege'nin Hamsisi kaçıncı oldu? Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde yer alıyor!

18-08/07/6-agustos-2018-reyting-sonuclari.jpg

Ege'nin Hamsisi yine zirvede!

18-08/07/egenin-hamsisi-6-agustos-reyting.jpg

TRT 1 ekranlarının sevilen yöre komedi dizisi Ege'nin Hamsisi 6 Ağustos 2018 reyting sonuç listelerinde hem AB hem de total gruplarında birinci sıraya yerleşerek yayın gününü noktaladı...

Kalbimin Sultanı final bölümü reytingleri

18-08/07/kalbimin-sultani-6-agustos-reyting.Jpeg

Star Tv ekranlarında geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan dizi, dün akşam yayınlanan yeni bölümü ile izleyicilerine veda etti... Başrollerinde Alexandra Nikiforova ve Ali Ersan Duru'nun yer aldığı tarihi romantik konulu dönem dizisi Kalbimin Sultanı 6 Ağustos 2018 tarihinde yayınlanan final bölümü ile total grubunda 33, AB grubunda ise 35. sıranın sahibi oldu ve ekran macerasını sonlandırdı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin