Talat Bulut'un Yasak Elma dizisindeki durumu belli oldu!

Taciz iddiaları ile gündeme gelen ve bunun ardından Yasak Elma dizisinde rol alıp almayacağı belli olmayan usta oyuncu Talat Bulut hakkındaki son karar verildi!

Nurşah
07 Ağustos 2018 - 11:33
Magazin

Yasak Elma dizisinde canlandırdığı Halit Argun karakteri ile izleyiciden büyük bir beğeni toplayan usta oyuncu Talat Bulut, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen set çalışanına tacizde bulunduğuna dair iddialarla gündeme gelmişti. Bunun ardından Yasak Elma dizisinin gelecek sezonunda yer alıp almayacağı ile ilgili olarak da çeşitli söylentiler ortaya atılmıştı. Talat Bulut hakkında son karar yapımcı Fatih Aksoy'dan geldi!

18-08/07/yasakelma-talat-bulut.jpg

Yasak Elma yeni sezonda Talat Bulut olacak mı?

Yeni sezonda yerine başka bir oyuncunun düşünüldüğü haberleri ile gündeme gelen Talat Bulut'a yönelik taciz iddiaları hakkındaki soruşturmada delil yetersizliğinden dolayı "takipsizlik" kararı alındı. Tüm bu gelişmelerin ardından yapımcı Fatih Aksoy ve ekibi bir toplantı yaparak usta oyuncunun dizi içerisindeki durumunu değerlendirdi.

İddiaların geçerlik kazanması halinde Talat Bulut ile yollarını ayıracaklarını açıklayan Fatih Aksoy, bu yeni durumda ise Yasak Elma dizisinin gelecek sezonunda Talat Bulut ile yollarına devam edeceklerini belirtti. Yeni sezon için çekimlere çok kısa bir sürede başlanacak olan sevilen dizide Talat Bulut'u görmeye devam edeceğiz...

Talat Bulut'un avukatı Ahmet Avşar'ın açıklaması

18-08/07/talat-bulut-avukat-aciklama.jpg

Kamuoyuna

Bilindiği üzere müvekkilim Talat BULUT hakkında, Özge ŞİMŞEK isimli kişi tarafından bir takım basın yayın organları üzerinden geçtiğimiz Haziran ayının başında taciz edildiği şeklinde tamamıyla iftira mahiyetinde bir karalama kampanyası başlatılmştır. Anayasaya göre herkes, meşru vasıta ve yollardan faydalanmak suretiyle yargı mercileri önünde davacı veya davalı olarak iddia ve savunma ile adil yargılanma hakkına sahipken, müvekkilim hakkında asılsız bir suçlama ortaya atarak haysiyet cellatlığı yapanlar, bu hakkı kullanmak suretiyle etkin ve hukuki bir soruşturma talebiyle ortaya çıkmak yerine, adliye önlerinde onlarca kamera önünde ömrünü mesleğine adamış bir sanatçının onuruna ve haysiyetine suikast yapmayı tercih  etmişlerdir.

Ne ilginçtir ki, basında boy göstermek yerine aslında yapılması gereken ilk adım olan suç duyurusunda bulunma gibi bir adım için ise günlerce beklenmiş ve nihayetinde bir hafta kadar süre geçtikten sonra, 6 Haziran 2018 günü asılsız bir takım suçlamalarla ve üstüne üstelik de yetkili olmayan bir adliyede suç duyurusunda bulunulmuştur.

Suçlamalarla ilgili olarak etkin ve hukuki bir soruşturma yürüten Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'nca konu her yönülye araştrılmış, tarafların ve tanıkların beyanlarına başvurulmuş ve sonuç olarak Ceza Mahkemesi Kanunu'nun 172. maddesi uyarınca kamu davasının açılması için yeterli şüphe oluşturacak delil elde edilemediği gerekçesiyle dava açılmasına olanak bulunmadığına karar vermiş, bu kararla da müvekkilim Talat BULUT hakkında ortaya atılan suçlamanın delilden yoksun ve mesnetsiz iddia olduğu bir kez daha açığa çıkmıştır.

Toplumun yoğun ilgi gösterdiği bu soruşturma da bu şekilde kapanmış bulunmaktadır. Karar şüphesiz ki itiraza tabidir. Ancak gerçek ortaya çıkmış, müvekkil Talat BULUT hakkındaki asılsız suçlamalardan aklanmıştır. Kendisi hakkında insafsızca bir iftirayı ortaya atıp, haysiyet cellatlığı yapanların vicdanlarıyla ne şekilde ibralaşacakları ise açık bir merak konusudur. 

Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur, 7 Ağustos 2018

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin