Sıfır Bir 4. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde neler olacak?

Sıfır Bir 4. sezon 10. bölüm fragmanı yayınlandı! Yeni bölümde bizleri neler bekliyor?

Nurşah
07 Ağustos 2018 - 11:40
Yeni Bölüm

Sıfır Bir 4. sezon 10. bölüm fragmanı şimdi sizler için diziler.com'da! Bir internet fenomeni haline gelen sevilen dizinin yeni bölümünde bizleri neler bekliyor? İşte detaylar...

18-08/07/sifir-bir-gazapizm.jpg

Sıfır Bir 4. sezon 10. bölümde neler olacak?

9 Ağustos Perşembe günü yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak olan Sıfır Bir dizisinin yeni bölümünde Gazapizm'i de konuk oyuncu olarak izleyeceğiz... Uyuşturucu ve kadın ticaretine karşı mücadele başlatan ekibi bu bölümde yine oldukça heyecanlı dakikalar bekliyor...

Savaş, Cio ve Özgür suçsuz olduğunu ispat ederek dışarı çıktı ancak olaylar durulmak bilmiyor. İçerde kalan adamlar için de saldırı hazırlığı yapan gardiyanlar, konserin ardından tüm ekibi yok etmeyi planlıyor. Ekiptekilerden biri ağır bir şekilde yaralanıyor ancak bu kişinin kim olduğu 4. sezon 10. bölüm yayınlandıktan sonra anlaşılacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin