Hapishaneden kaçış başlıyor! Escape at Dannemora dizisi için ilk fragman yayınlandı!

Showtime'ın limitli dizisi Escape at Dannemora için ilk fragman yayınlanırken, dizinin başlangıç tarihi de duyuruldu. Escape at Dannemora ne zaman başlayacak? Konusu ne?

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2018 - 23:52
Kültür Sanat

Prison Break (Büyük Kaçış) dizisiyle bir dönem oldukça popüler hale gelen hapishaneden kaçış öykülerine bir yenisi ekleniyor.

2015 yılında New York eyaletinin Dannemora kasabasındaki Clinton kapalı ceza infaz merkezinde gerçekleşen bir hapishaneden kaçış olayından esinlenerek hazırlanan Showtime dizisi "Escape at Dannemora" için ilk uzun fragman yayınlanrken, limitli dizinin başlangıç tarihi de belli oldu.

18-08/07/escape-at-dannemora-dizisi.png

ESCAPE AT DANNEMORA DİZİSİ 18 KASIM'DA BAŞLIYOR!

2:12 dakika süreli fragmanı yayınlanan dizi 18 Kasım Pazar akşamından itibaren Showtime izleyicisiyle buluşmaya başlayacak. Duyuru, TCA Showtime panelinde konuşan Showtime Networks Inc. CEO ve Başkanı David Nevins tarafından gerçekleştirildi.

ESCAPE AT DANNEMORA DİZİSİNİN KONUSU

Benicio del Toro, Paul Dano ve Patricia Arquette gibi isimleri kadrosunda bulunduran dizinin hikayesinde bir cezaevi personelinin yardımıyla hapishaneden kaçmayı başaran kaçak cinayet suçlusu mahkumlar David Sweat (Dano) ve Richard Matt'ın (del Toro) kaçış sürecine ve ardından mahkumların bulunması için başlatılan büyük çaplı operasyona tanıklık edeceğiz.

Sezonu 8 bölümden oluşan Escape at Dannemora'da yaşanmış gerçek hikayenin diğer tarafını da dinleme şansına erişeceğiz.

#http//www.diziler.com/haber/cbs-all-accessin-gizem-yuklu-dizisi-one-dollar-icin-ilk-fragman-yayinda-17324#

Ben Stiller'ın tüm bölümlerin yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Bonnie Hunt, Eric Lange ve David Morse gibi isimler yer alıyor.

18-08/07/escape-at-dannemora-dizisi-showtime.jpg

Showtime yapımcılığında hazırlanan yapımın yazar ve yürütücü yapımcılığını Showtime'ın Ray Donovan dizisinden tanışıklıkları bulunan Brett Johnson ve Michael Tolkin üstleniyor. Stiller, Johnson ve Tolkin dışında Bryan Zuriff, Michael De Luca ve Nicky Weinstock da yürütücü yapımcı kadrosunda yer alıyorlar.

"Escape at Dannemora" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin