6 Mart 2019 Çarşamba reyting sonuçları! Diriliş Ertuğrul rekora duymuyor!

06 Mart 2019 Çarşamba günü reytingleri belli oldu. Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete, Vurgun, Çocuklar Duymasın ve Kuzgun'un reytingleri nasıl çıktı? İşte reytingler, günün sıralaması ve değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
07 Mart 2019 - 11:46
Reyting

06 Mart 2019 Çarşamba reyting sonuçları belli oldu! Günün en çok izlenen yapım ve programları hangileri oldu?

Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete, Vurgun, Çocuklar Duymasın ve Kuzgun arasındaki reyting mücadelesinin kazananı hangi yapım oldu?

Detaylı inceleme ve sıralı listeye bakacak olursak;

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

06 Mart 2019 Çarşamba reyting sonuçları (Total)

19-03/07/06-mart-2019-carsamba-total-reytingler.jpg

06 Mart 2019 Çarşamba reyting sonuçları (AB)

19-03/07/06-mart-2019-carsamba-ab-reytingler.jpg

DİRİLİŞ ERTUĞRUL ALIŞTIĞI YERDE!

"Zırhımız iman, pusatımız adalet, hedefimiz nizam-ı alemdir!" TRT'nin reyting rekortmeni fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul dün akşam 138. bölümüyle ekranlara geldi.

Twitter'da bu hafta #AllahTürkeYarOlsun bölüm etiketini kullanan dizi; AB kategorisinde %18.59 izlenme oranı - %38.08 izlenme payı; tüm kişiler kategorisinde ise %15.85 izlenme oranı - %32.77 izlenme payı elde ederek istikrarlı grafiğini sürdürdü ve tüm kategorilerde rakiplerinin çok önünde zirvedeki yerini korudu.

Özellikle AB kategorisinde izlenme oranlarını geçen haftaya göre yükselten Diriliş Ertuğrul, bu kategorideki en yakın rakiplerinin neredeyse dört katı fazla rakamlara sahip!

19-03/07/dirilis-ertugrul-138-bolum-fotograf.jpg

SEN ANLAT KARADENİZ TOTALDE İYİ GİDİYOR!

Dün akşam 43. bölümüyle ekranlara gelen Sen Anlat Karadeniz tüm kişiler kategorisinde 2. sıradaki yerini koruyup bu hafta da Diriliş Ertuğrul'a en çok yaklaşan yapım oldu.

Twitter'da bu hafta #TahirinKalbi bölüm etiketini kullanan dizi; AB'de ise günü 12. sırada tamamladı.

19-03/07/sen-anlat-karadeniz-43-bolumden-kare.jpg

KUZGUN ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR!

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı Kuzgun dün akşam 4. bölümüyle Star TV ekranlarındaydı.

Twitter'da bölüm etiketi olarak #unutma'yı kullanan dizi, yeni bölümüyle AB kategorisinde %5.51 izlenme oranı ve %11.79 izlenme payı ile 4.; tüm kişiler kategorisinde ise %4.58 izlenme oranı ve %9.69 izlenme payı ile 7. sırada günü tamamladı.

Güçlü rakiplerinin olduğu zorlu bir günde ekran serüvenine başlayan dizi, özellikle AB kategorisinde istikrarlı yükselişini sürdürürken ekranlara ısınmış görünüyor.

19-03/07/kuzgun-4-bolumden-kare.jpg

JET SOSYETE AB'DE İSTİKRARLI!

2. sezonun 17. bölümü ile ekranlara gelen Jet Sosyete, AB'de 4. sıradaki yerini koruyup bu kategorideki istikrarlı ve başarılı grafiğini sürdürürken; totalde ise 18. sırada kendine yer bulabildi.

Jet Sosyete, hedef kitlesi olan AB kategorisinde iyi sonuçlar almaya devam ediyor.

VURGUN'UN REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'ın başrollerini paylaştığı Fox'un yeni dizilerinden Vurgun dün akşam 5. bölümüyle ekranlardaydı.

Twitter'da #benuyurken bölüm etiketini kullanan dizi ilk dört bölümüyle daha başarılı göründüğü AB kategorisinde %3.81 izlenme oranı ve %8.14 izlenme payıyla 6. sırada yer alırken; tüm kişiler kategorisinde ise günü 12. sırada tamamladı.

Dizinin beklenen çıkışı yapamadığını, önümüzdeki birkaç hafta içinde izlenme oranlarında kıpırdanma olmaması halinde uzun ömürlü olma ihtimalinin azalacağını söyleyebiliriz.

19-03/07/vurgun-5-bolumden-kare.JPG

ÇOCUKLAR DUYMASIN BU HAFTA KAÇINCI SIRADA?

Genç ve başarılı marka temsilcisi Işıl karakteriyle Asena Ayyüce'yi kadrosuna katan ekranların uzun soluklu dizisi Çocuklar Duymasın dün akşam 71. bölümüyle izleyici karşısına çıktı.

Bu hafta sıralamada ciddi bir düşüş yaşayan dizi AB'de 23. sırada yer alırken; totalde ise 24. sırada günü tamamladı.

19-03/07/ocuklar-duymasin-71-bolum-fotograf.jpg

"Diriliş Ertuğrul" 139. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin