8 Nisan Türkiye'de güncel koronavirüs vaka sayısı kaç oldu?

Çin'de başlayan salgının Türkiye boyutu ne oldu?

Merve Mutlu
08 Nisan 2020 - 10:05
Viral

Çin'in Wuhan kentinde nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde başlayan ve tüm dünyaya sıçrayan koronavirüs salgını, Türkiye'de de etkisini göstermeye devam ediyor. Dünya genelinde binlerce kişinin ölümüne neden olan salgın Türkiye'de ne durumda?

20-04/08/covid-19.jpg

Tüm Türkiye'de sosyal izolasyon gereği: cafe, bar, tiyatro, sinema, pavyon, spor salonu, kuaförler, güzellik merkezleri, spa salonları vb. alanların geçici olarak kapatılmasına neden olan koronavirüs salgını tüm şiddeti ile yayılmaya devam ediyor. 

Türkiye'de koronavirüs son durumu! 

20-04/08/fahrettin.jpg

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, her gün güncel verileri açıklamaya devam ediyor. Koca son açıklamasını, "Şifa bulan hastalarımızın sayısı artıyor. Test sayısı ve pozitif vakalara bağlı taramalar arttıkça tanı sayısında da artış oluyor. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım." sözleri ile yaparken, virüs yayılımında son durum ise şöyle:

Toplam test sayısı: 222 bin 868, toplam vaka sayısı: 34 bin 109, toplam vefat sayısı 725, toplam yoğun bakım hasta sayısı: 1474, toplam entübe hasta sayısı 987, toplam iyileşen hasta sayısı: 1582

20-04/08/korona.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin