9-1-1 dizisinin 2. sezonuna Jennifer Love Hewitt dahil oldu!

İlk sezonuyla iyi reytingler elde eden 9-1-1 dizisinin ikinci sezon oyuncu kadrosuna Jennifer Love Hewitt katıldı. İkinci sezonun ve oyuncunun canlandıracağı karakterin detayları...

Volkan Küçükel
15 Mayıs 2018 - 00:22
Gündem

İlk sezonuyla oldukça başarılı bir ekran grafiği çizen Fox'un "9-1-1" dizisinin 2. sezon oyuncu kadrosuna Jennifer Love Hewitt (Party of Five, Time of Your Life) dahil oldu.

HEWITT 9-1-1'DE YENİ OPERATÖR!

Ryan Murphy, Brad Falchuk ve Tim Minear üçlüsünün elinden çıkan; Angela Bassett ve Peter Krause'ı başrollerde izlediğimiz dizide Hewitt'i Maddie karakteriyle izleyeceğiz.

İtfaiyeci Evan "Buck" Buckley'in (Oliver Stark) kız kardeşi olan Maddie, yeni işi 911 operatörlüğü ile hayatına sil baştan başlayacaktır.

18-05/15/jennifer-lowe-hewitt-9-1-1.png

BRITTON'IN BOŞLUĞUNU DOLDURACAK

Maddie karakterinin hikayeye katılması, dizinin ilk sezonunda 911 operatörü Abby Clark'ı canlandıran Connie Britton'ın ayrılışının boşluğunu doldurmaya yardım edecek.

Yapımcılarla tek sezon için anlaşan Britton'ın ikinci sezonda da görünmesi için görüşmelerin devam ettiği biliniyor. Bunun nedeni ise Abby ve Maddie arasındaki geçişi sorunsuz bir hale getirebilmek.

HEWITT'İN KARİYERİ

39 yaşındaki Hewitt geçmiş dönemde Fox çatısı altında altı sezon boyunca Party of Five ve spinfoff'u Time of Your Life dizilerinde rol almıştı. Oyuncu olarak yer almasının dışında yönetmen ve yapımcı olarak da destek verdiği The Client List ve Ghost Whisperer dışında oyuncuyu son dönemde Criminal Minds dizisinde izledik. I Know What You Did Last Summer film serisi, Heartbreakers ve The Tuxedo ise aktrisin rol aldığı filmler arasında.

En ürpertici, şok edici ve yürekleri durduran olayların merkezindeki polisler, paramedikler ve itfaiyecilerin tansiyon yükseltici deneyimlerini ve yaşamlarının perde arkasındaki olayları ekranlara taşıyan 9-1-1'in oyuncu kadrosunda Angela Bassett, Peter Krause, Oliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi ve Rockmond Dunbar gibi isimler yer alıyor.

18-05/15/jennifer-love-hewitt-dizileri.jpg

20th Century Fox Television, Ryan Murphy Television ve Brad Falchuk Teley-Vision ortak yapımcılığında hazırlanan 9-1-1'de Murphy, Falchuk ve Tim Minear üçlüsü yaratıcı, yürütücü yapımcı ve yazar ekibi olarak görev yaparken; Bradley Buecker, Alexis Martin Woodall ve Angela Bassett projenin yürütücü yapımcı kadrosundaki diğer isimler.

9-1-1 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

9-1-1 önümüzdeki sonbahar döneminde yeni sezon bölümleriyle Pazartesi akşamları Fox izleyicileriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin