Adı Zehra final yapıyor! Fox Tv'nin yeni dizisinde şok karar!

Fox Tv'nin cumartesi akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi Adı Zehra final kararı aldı! Sevilen dizinin final bölümü ne zaman?

Nurşah
14 Mayıs 2018 - 14:55
Yeni Bölüm

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın paylaştığı habere göre Adı Zehra dizisi önümüzdeki günlerde final yaparak izleyicilerine veda edecek. NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği dizinin final bölümü ne zaman yayınlanacak?

18-05/14/adi-zehra-final.jpg

Adı Zehra final ne zaman olacak?

Zeynep Çamcı'nın başrolünde yer aldığı Adı Zehra dizisi, Fox Tv'de büyük umutlarla yayın hayatına başlamıştı. 12 Mayıs Cumartesi günü 12. bölümü ile ekranlara gelen dizinin, iki hafta sonra yayınlanacak 14. bölüm ile birlikte final yapacağı konuşuluyor. Herhangi bir gelişme olmazsa Adı Zehra dizisi, 26 Mayıs 2018 Cumartesi günü ekranlara veda edecek.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinin final sebebine ilişkin herhangi bir açıklama yapılmasa da reytinglerdeki durumuna bakarak final kararının büyük bir sürpriz olduğunu söyleyemeyiz! Adı Zehra, geçtiğimiz cumartesi günü ekrana gelen yeni bölümü ile total grubu reytinglerinde 12. sıraya yerleşmişti!

Adı Zehra 13. bölüm fragmanı yayınlandı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin