TRT'nin yeni dizisi Sıfır Noktası hakkında!

Volkan Kocatürk'ün yönetmenliğini yapacağı Trt ekranlarının yeni dizisi Sıfır Noktası'nın konusu nedir, oyuncuları ve yayın tarihi hakkında merak edilenler haberimizde yer alıyor!

Nurşah
14 Mayıs 2018 - 12:26
Kültür Sanat

Sezon sonuna yaklaştıkla kimi diziler için final kararı alınırken, kanallar ise yeni dizileri için çalışmalara başladı! TRT 1 ekranlarında önümüzdeki günlerde yayın hayatına başlaması planlanan dizilerden bir tanesi de Sıfır Noktası! Yeni dizi Sıfır Noktası hakkında merak edilenler haberimizde!

18-05/14/sifir-noktasi-dizi-yonetmen.jpg

Sıfır Noktası'nın konusu Zeytinburnu'nun çocukları

Yönetmenliğini Savaşçı ve Şubat gibi dizilerden tanıdığımız Volkan Kocatürk'ün yapması planlanan Sıfır Noktası gerçek ve etkileyici bir hikayeye dayanıyor! Zeytinburnu Belediye Başkanı olan Murat Aydın seneler önce, ilçedeki buz pistine gelen ziyaretçilerin sokaklarda yatan çocuklardan rahatsız olması üzerine bu çocukları topluma kazandırma projesi başlatmıştı. Bu çalışma kapsamında, toplumun onlardan umudu kestiği çocuklar, buz pisti hokey takımı kurarak Avrupa'da ülkemizi temsil etmiş ve yurda başarılar ile dönmüşlerdi...

18-05/14/sifir-noktasi-yeni-dizi.jpg

Bu güzel başarı, TRT ekranlarında yayına hazırlanması planlanan Sıfır Noktası'nın konusunu oluşturacak. Etkileyici ve insanın içini umutla dolduracak bir temaya sahip olan dizinin oyuncu kadrosu seçimleri ise geçtiğimiz günlerde başladı!

Sıfır Noktası ne zaman başlayacak?

TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan ve oldukça dikkat çekici bir konuya sahip olan dizinin ne zaman başlayacağı ise henüz belli olmadı. Dizinin yayın tarihi paylaşıldığı zaman sizleri bilgilendireceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin