Amerikan futbolu temalı yeni dizi All American'ı tanıyalım!

NFL oyuncusu Spencer Paysinger'ın gerçek yaşamından esinlenerek ekranlara uyarlanan All American dizisi, The CW'dan resmi onayı aldı. All American dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
14 Mayıs 2018 - 00:41
Gündem

Bir süredir Spencer adı altında geliştirme çalışmaları devam edip The CW kanalından deneme bölümü siparişi alan Amerikan futbolu temalı yeni dizi "All American" resmi dizi onayını kaptı.

GERÇEK BİR YAŞAM HİKAYESİ: ALL AMERICAN

2018-19 yayın sezonunda izleyicilerin karşısına çıkacak olan All American, LA Galaxy oyuncusu Robbie Rogers yapımcılığında hazırlanırken; dizinin hikayesi profesyonel spor yaşamını sürdüren NFL oyuncusu Spencer Paysinger'ın gerçek yaşamından esinlenerek ekranlara uyarlanıyor.

18-05/14/spencer-paysinger-the-cw.jpg

ALL AMERICAN DİZİSİNİN KONUSU

Dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

April Blair (Reign, The Shannara Chronicles) tarafından senaryosu kaleme alınan dizinin hikayesi; L.A.'in güneyinde bir lise öğrencisi aynı zamanda Amerikan futbolu oyuncusu Spencer James'in (Daniel Ezra) yükselişini konu ediniyor.

Bekar bir annenin zeki ve parlak oğlu olan Spencer oldukça yetenekli bir sporcu ve nitelikli bir öğrencidir. Crenshaw High'dan Beverly Hills High'a transfer olan Spencer bundan sonra bir dizi duygu ve olayla başa çıkmayı öğrenmek durumundadır.

Kahramanımız Beverly Hills High'da oynamak üzere kabul edildiğinde çok farklı dünyalardan iki ailenin -Crenshaw ve Beverly Hills- kazançları, kayıpları ve mücadeleleri birbiriyle çatışacaktır.

18-05/14/daniel-ezra.jpg

ALL AMERICAN OYUNCU KADROSU

Warner Bros. Television, CBS Television Studios ve Berlanti Productions ortak yapımcılığındaki All American'ın oyuncu kadrosunda Daniel Ezra (The Missing), Taye Diggs (Private Practice), Cody Allen Christian (Teen Wolf), Samantha Logan (13 Reasons Why), Monet Mazur (Castle), Michael Evans Behling ve Karimah Westbrook (Shameless, Aquarius) gibi isimler bulunuyor.

18-05/14/taye-diggs-the-cw.jpg

Robbie Rogers'ın yapımcı, Dane Morck'un danışman olarak künyesinde yer aldığı dizinin yürütücü yapımcı kadrosu April Blair, Greg Berlanti, Saray Schechter ve Rob Hardy'den oluşuyor.

The CW kanalının genel tarzının biraz dışında görünen All American bakalım kanal takipçileri tarafından ilgi görecek mi ya da The CW için yeni bir kitlenin önünü açabilecek mi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin