A Million Little Things 2. sezon olacak mı? Karar verildi!

ABC'nin yeni sezon dizilerinden A Million Little Things'e yeni sezon onayı çıktı. A Million Little Things 2. sezon detayları...

ABC'nin yeni sezon dizilerinden "A Million Little Things" yeni sezon onayını kaptı!

"A MILLION LITTLE THINGS" HAYRANLARINI SEVİNDİRDİ!

DJ Nash yaratıcılığında; Kapital Entertainment ve ABC Studios ortak yapımcılığında hazırlanan dizi için resmi 2. sezon onayı çıktı.

"A MILLION LITTLE THINGS" REYTİNGLERİ

Kendi zaman dilimi ve üç günlük rakamların eklenmesiyle elde edilen izlenme oranlarında 1.6 reyting ve 6.5 milyon izleyici ortalaması tuttturan dizi, ekran serüvenine başlamasının ardından ilk haftalarda izleyici sayısında gözle görülür derecede bir düşüş yaşasa da sezon ortasından itibaren Çarşamba'dan Perşembe gününe kaydırılarak durumu toparlamış ve çıkışa geçmişti.

19-02/19/a-million-little-things-dizisi.jpg

ABC Entertainment Başkanı Karey Burke yeni sezon onayı sonrası gelecek sezonun hikayesi hakkında TVLine'a yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"İlk sezon hikayesi, bir karakterin intiharının yol açtığı birçok soruyla harekete geçti. İkinci sezon da benzer şekilde bir gizemle açılacak. Yeni bir gizem olacak ancak bunun ne olduğunu şu anda size söyleyemem."

"A MILLION LITTLE THINGS" KONUSU

A Million Little Things'in hikayesi; beklenmedik koşullar altında birbirine bağlanan Boston'dan bir grup arkadaşı merkezine alıyor. Gruptakilerin bir kısmı başarıya ulaşmış, diğerleri ise kariyer ve ilişkilerinde mücadele içindedir ancak hepsinin ortak özelliği yaşam içinde sıkışıp kaldıklarını hissetmeleridir.

Gruptan birinin beklenmedik ölümü, diğerlerinin hayatlarını yaşamaya başlamaları için ihtiyaç duydukları uyanışı tetikleyecektir.

19-02/19/a-million-little-things.jpg

Dizinin oyuncu kadrosunda David Giuntoli (Eddie Saville), Ron Livingston (Jon Dixon), Romany Malco (Rome Howard), Allison Miller (Maggie Bloom), Christina Moses (Regina Howard), Christina Ochoa (Ashley Morales), Grace Park (Katherine Kim), James Roday (Gary Mendez), Stephanie Szostak (Delilah Dixon), Lizzy Greene (Sophie Dixon) ve Tristan Byon (Theo Saville) gibi isimler yer alıyor.

DJ Nash ile birlikte Aaron Kaplan, Dana Honor ve James Griffiths yapımın yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

ABC kanalının Grey's Anatomy ve The Good Doctor'ın ardından en çok izlenen üçüncü draması olan A Million Little Things, Perşembe akşamları izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin