New Amsterdam 2. sezon olacak mı? NBC kararını duyurdu!

Yeni sezon dizileri arasında kendine iyi bir edinen NBC'nin New Amsterdam'ı yeni sezon onayını kaptı! New Amsterdam 2. sezon detayları...

Amerikan ulusal kanallarından NBC, ilk sezonuyla iyi bir çıkış yakalayan medikal türdeki dizisi "New Amsterdam"ın 2. sezonunu onayladı.

NEW AMSTERDAM BEKLENEN YENİ SEZON ONAYINI ALDI!

The Blacklist ve uzantısı The Blacklist: Redemption dizilerinden tanıdığımız Ryan Eggold'un başrolünde yer aldığı dizinin yeni sezon bölümleri 2019 sonbaharından itibaren izleyiciyle buluşmaya başlayacak.

NEW AMSTERDAM REYTİNGLERİ

Kendi zaman dilimindeki yayını ve sonraki bir haftalık verilerle birlikte 18-49 yetişkin yaş kategorisinde bölüm başına 2.5 reyting ve 11.9 milyon izleyici ortalamasıyla ekran serüvenini sürdüren New Amsterdam, Manifest'in ardından kanalın en başarılı izlenme oranlarına sahip ikinci yeni dizisi konumunda bulunuyor.

19-02/19/ryan-eggold-new-amsterdam.jpg

NBC Entertainment Senaryolu Yapımlar Programlama Eş Başkanları Lisa Katz ve Tracey Pakosta yeni sezon onayı hakkında yaptıkları açıklamada şu ifadeleri kullandılar:

"New Amsterdam'ı inanılmaz derecede çekici ve ilgi uyandıran medikal bir dizi haline getiren Dr. Max Goodwin ve diğer tüm karakterleri izleyicinin ne derece benimsediğini görüyor olmak bizleri çok heyecanlandırıyor.

Bu hikayeleri hayata geçiren David Schulner, Peter Horton, yazar ekibimiz, harika oyuncu kadromuz ve tüm ekibi kutluyoruz."

19-02/19/new-amsterdam-dizisi.jpg

Ryan Eggold ile birlikte Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher ve Tyler Labine gibi isimlere oyuncu kadrosunda yer veren dizi, Bellevue Hospital eski tıbbi direktörü Dr. Eric Manheimer, MD'nin gerçek yaşam anılarını kaleme aldığı "Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital" isimli kitabından esinlenerek ekranlara uyarlanıyor.

"NEW AMSTERDAM" KONUSU

Dizinin hikayesi; Amerika'nın en eski devlet hastanesi Bellevue'den esinlenen bir hastanenin, her zaman hasta bakımına öncelik veren, hayırı cevap olarak kabul etmeyen ve hastanenin mevcut statükosunu bozguna uğratacak yeni direktörü üzerinden şekilleniyor. Hastaneye tıbbi direktör olarak atanan zeki ve büyüleyici dahiliye uzmanı Dr. Max Goodwin (Eggold); Ebola hastalarını, yüksek güvenlikli cezaevi Rikers'tan gelen tutukluları, yasadışı göçmenleri, Wall Street'teki büyük iş adamlarını ve ABD Başkanı'nı tek çatı altında tedavi etmeyi başarmış hastaneyi eski ihtişamlı günlerine döndürmeye kararlıdır. Bunun yanında kişisel sağlık ve aile sorunlarıyla da mücadele etmek durumundadır.

Uyarlama senaryoyu kaleme alan David Schulner ile birlikte Peter Horton, Eric Manheimer ve Kate Dennis projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

Universal TV, Pico Creek Productions ve Mount Moriah ortak yapımcılığında hazırlanan New Amsterdam, Salı akşamları NBC izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

"New Amsterdam" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin