A Very English Scandal dizisinden ilk kare ve detaylar geldi!

BBC One'ın yeni dizisi "A Very English Scandal"ın çekimlerine İngiltere'de başlandı ve setten ilk fotoğraf geldi.

Volkan Küçükel
02 Ekim 2017 - 13:15
Gündem

Russell T Davies'in senaryosunu kaleme aldığı, ünlü aktör Hugh Grant'i dizi dünyasına döndüren BBC One dizisi "A Very English Scandal"ın çekimlerine İngiltere'de başlandı ve setten ilk fotoğraf geldi.

A VERY ENGLISH SCANDAL'DAN İLK FOTOĞRAF!

Üç bölümden oluşan bir mini dizi olan "A Very English Scandal" için paylaşılan ilk fotoğrafta başrolleri paylaşan ikili Hugh Grant ve Ben Whishaw'ı aynı karede görüyoruz.

17-10/02/a-very-english-scandal-foto.jpg

"A VERY ENGLISH SCANDAL" KONUSU

Dizi daha önceden duyurulduğu üzere; adam öldürmeye azmettirme ve komplo kurma suçlamalarıyla yargılanan ilk İngiliz siyasetçinin 1960'lı yıllardaki gerçek hikayesini ekranlara getirecek.

Hugh Grant dizide komplo ve adam öldürmeye azmettirme suçlarından hakim karşısına çıkan ilk İngiliz politikacı ünvanına sahip Jeremy Thorpe karakterine hayat verecek.

Liberal partinin genç lideri Jeremy Thorpe, eski sevgilisi Norman Scott'ı öldürmek için komplo kurmaktan yargılanmıştı. Thorpe yargılama sonrasında beraat etmiş olsa da siyasi kariyerine son vermek durumunda kalmıştı. Dizi, bizlere bu süreci yansıtacak.

17-10/02/a-very-english-scandal-dizisi.jpg

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Hugh Grant (Jeremy Thorpe) ve Ben Whishaw (Norman Scott) ile birlikte Alex Jennings (The Queen, Victoria), Patricia Hodge (Miranda, Maxwell), Monica Dolan (Appropriate Adult, Strike), Adrian Scarborough (On Chesil Beach, The King's Speech), Jason Watkins (The Lost Honour Of Christopher Jefferies, W1A), Eve Myles (Torchwood, Victoria), Michele Dotrice (Some Mothers Do 'Ave 'Em, Starfish) ve Blake Harrison (Trust Me, The Inbetweeners) oyuncu kadrosunda yer alan isimler.

Fisayo Akinade, David Bamber, Patrick Barlow, Lucy Briggs-Owen, Paul Hilton, Jonathan Hyde, Alice Orr-Ewing, Steffan Rhodri, Paul Freeman ve Susan Wooldridge gibi isimler de oyuncu kadrosunda bulunuyor.

60'ar dakikalık 3 bölümden oluşacak dizinin senaryosu BAFTA ödüllü Russell T Davies tarafından kaleme alınırken; Oscar Ödülü adayı ve Bafta ödüllü Stephen Frears yönetmen koltuğunda oturan isim olacak. Blueprint Television adına Dominic Treadwell-Collins, Graham Broadbent ve Pete Czernin; BBC adına Lucy Richer ile Dan Winch (Broadchurch, Philip K Dick's Electric Dreams) projenin yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Yapım, İngiltere'de BBC One, Amerika'da ise Amazon Prime Video aracılığıyla izleyicilerle buluşacak.

A VERY ENGLISH SCANDAL NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Çekimleri devam etmekte olan dizinin dağıtımı Sony Pictures Television tarafından gerçekleştirilecek. A Very English Scandal'ı ne zaman ekranlarda göreceğimiz ise şimdilik belli değil. En azından diziyi 2018 senesi içinde izleyebileceğimizi söylemek mümkün.

17-10/02/ben-whishaw-ve-hugh-grant.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin