Oğul Dizisi ne zaman başlıyor? Oğul dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Mayıs ayında müjdesi verilen yeni sezonda yayın hayatına başlaması beklenen Oğul Dizisi ne zaman başlıyor? Oğul dizisi oyuncu kadrosu ve konusu nedir? Dizi ile ilgili tüm detaylar...

Berfu Gürle
02 Ekim 2017 - 11:51
İptal - Onay

Fox Tv ekranlarına gelmeye hazırlanan yeni dizi Oğul izlyenlerin duygulanacağı bir dram dizisi olacak. Dizinin yapımcılığını Digiflame Productions üstlenirken, hikayesi Çiğdem Savaşoğlu’na ait. Oğul Dizisi ne zaman başlıyor? İlk Fragmanı yayınlanan Oğul dizisi oyuncu kadrosu ve konusu? 

Dizinin cast çalışmaları hız kesmeden devam ederken başrollerde; Ekin Mert Daymaz, ünlü oyuncu Barış Falay ve çocuk oyuncu Ataberk Mutlu yer alacak. Ayrıca dizinin çekimlerinin de Şanlıurfa’nın ilçesi Halfeti’de yapılacağı öğrenildi.

Dizinin annesi rolü "Müeddet" rolü için Asla Vazgeçmem dizisinde rol almış Ayşegül Günay’a teklif gönderildi. Teklifi kabul edip etmediği ilerleyen günlerde belli olacak dizinin Ocak 2018'de yayına girmesi bekleniyor.

Oğul Dizisi İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Aile dramını göreceğimiz Oğul dizisi 'Her şey olabilirsin de hayatta, bir anaya oğul olabilir misin?’ sloganıyla tanıtıldı. 

Oğul dizisi oyuncu kadrosu ve konusu

Ekin Mert Daymaz

17-10/02/ekin-mert-daymaz-ogul-dizisi.png

2 aralık 1990 tarihinde Hollanda'da dünyaya gelmiştir. Üniversite dönemlerinde modellik yapan oyuncu 2013 yılında Best Model Of Turkey yarışmasına katılma kararı alır ve yarışmada üçüncü olur. Öğrenim hayatını Haliç Üniversitesi Fitness ve Antrenörlük Bölümden mezun olarak tamamlamıştır. Star Tv'de yaz dizisi olarak ekrana gelen Çilek Kokusu dizisi ile üne kavuşmuştur.

Barış Falay

17-10/02/baris-falay-ogul-dizisi-1506933768.jpg

9 Nisan 1972 doğumlu oyuncu Balıkesir doğumludur. Üniversite öğrenimini Ankara Üniversitesi Tiyatro bölümünde tamamlamıştır. Çeşitli özel tiyatrolarda ve devlet tiyatrosunda yer almıştır. Dizi hayatına Çiçek Taksi ile başlayan Falay, Dadı, Aliye, Ezel ve Medcezir gibi dizilerde birçok tiyatro oyununda yer almıştır.

Ataberk Mutlu

17-10/02/ataberk-mutlu-ogul-dizisijpg.png

14 Temmuz 2005 tarihinde Çorlu'da doğmuştur. Dizilerin afacanı olarak tanılan oyunca küçük yaşında tanınan bir isim olmuştur. Altın Kelebek 'En iyi Çocuk Oyuncu Ödülü'ne sahip olmuştur. Oynadığı dizi ve reklam filmleriyle tanınan bir yüz olmuştur.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin