A Very English Scandal dizisinin yıldızı Hugh Grant'in bilinmeyen yönleri açığa çıkıyor!

A Very English Scandal dizisi, Nothing Hill ve Love Actually gibi filmlerle tanınan ünlü aktör Hugh Grant hakkında bilinmeyenler "Hugh Grant: A Life On Screen" ile açığa çıkıyor.

A Very English Scandal, Notting Hill ve daha birçok dizi-filmdeki rolleriyle tanınan dünyaca ünlü yıldız oyuncu Hugh Grant'in kariyeri Noel döneminde BBC Two'da yayınlanacak özel bir yapım ile ekranlara yansıtılacak.

BBC TWO'DAN ÖZEL YAPIM: "HUGH GRANT: A LIFE ON SCREEN"

Entertainment One'a bağlı Whizz Kid Entertainment ve BAFTA Productions ortak yapımcılığında hazırlanan "Hugh Grant: A Life On Screen" isimli 60 dakikalık yapımda Grant'in rol aldığı yapımlar dışında aktör ile gerçekleştirilen röportajdan kesitlere de yer verilecek.

19-11/26/hugh-grant.jpeg

"HUGH GRANT: A LIFE ON SCREEN" KONUSU

Yapım, Grant'in The Jockeys of Norfolk adlı İngiliz komedi skeç grubundaki performanslarıyla başlayıp Four Weddings and a Funeral (Dört Nikah Bir Cenaze) filmindeki rolüyle BAFTA Ödülü kazanıp çıkışa geçen ve A Very English Scandal gibi çok konuşulan son dönem yapımlarıyla devam eden kariyer basamaklarını hızlı çıkışını gözler önüne serecek.

Yapım boyunca Andie MacDowell, Richard Curtis, Sandra Bullock, Colin Firth, Nicholas Hoult gibi dostları ve çalışma arkadaşları Grant ile birlikte çalıştıkları dönemden akıllarında kalan anıları paylaşacaklar.

19-11/26/a-very-english-scandal-dizisi.jpg

Hugh Grant: A Life On Screen, Whizz Kid'in bu türdeki işlerinin en yeni örneği oluyor. Yapımcı şirket geçmiş dönemde Stephen Fry, Lenny Henry ve Michael Palin ile ilgili de benzer yapımları ekranlara getirmişti.

Projenin yürütücü yapımcılığını Katherine Allen ve Clare Brown ikilisi üstleniyor.

"A Very English Scandal" (BBC) fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin