Cansu Dere'nin dizisi Anne Uluslararası bir ödül daha aldı!

Başarılı oyuncunun yer aldığı dizi bir ödül daha aldı.

Merve Mutlu
26 Kasım 2019 - 16:01
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Cansu Dere, Gonca Vuslateri, Beren Gökyıldız, Vahide Perçin, Meral Çetinkaya, Serhat Teoman gibi birçok başarılı ismi bir araya getiren Güney Kore yapımı Mother dizisinin uyarlaması Anne, final yapmasına rağmen başarılarına bir yenisini daha ekledi.

19-11/26/anne-dizisi-odul-aldi.jpg

Bir döneme damgasını vuran ve adından hala bahsettiren Med Yapım – MF Yapım ortak yapımı olan dizi, daha önce Japonya’da "en iyi yabancı drama dizisi" ödülü almıştı.  Latin Amerika ülkelerinde çok konuşulan dizi ikinci kez ödül aldı. 

19-11/26/anne-dizisine-yeni-odul.jpg

televizyongazetesi'nin haberine göre Yapımcı Fatih Aksoy'un, “Daha önce Anne dizisiyle Japonya’da en iyi yabancı drama dizisi ödülü almıştık. Bu, Anne dizisinin kazandığı 2. uluslararası ödül oldu. Bu ödül bizi gururlandırdı. Ama önemli olan Türk dizilerinin hem Latin Amerika’da hem de tüm dünyada başarısını devam ettirmesidir” açıklamasını yaptığı dizi bu kez de Latin Amerika’da eğlence ve inovasyon sektöründe faaliyet gösteren PRODU dergisinin ödül töreninde “En İyi Yabancı Dizi Ödülü” nün sahibi oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin