A24 yapımcılığında yeni bir komedi dizisi geliyor: Moonbase 8

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak komedi türündeki dizi Moonbase 8'in konusu ve oyuncu kadrosu hakkında bilgiler...

Volkan Küçükel
24 Nisan 2018 - 23:56
Gündem

Portlandia ortak yaratıcıları Fred Armisen & Jonathan Krisel, Tim Heidecker (Tom Goes To The Mayor) ve John C. Reilly'den (Wreck-It Ralph) oluşan ekipten yeni bir komedi dizisi geliyor: "Moonbase 8".

A24 yapımcılığında ilk sezonu 6 bölümden oluşacak dizide Armisen, Heidecker ve Reilly aynı zamanda oyuncu olarak yer alırken; Krisel ise yönetmen koltuğunda oturacak.

MOONBASE 8 DİZİSİNİN KONUSU

Moonbase 8'in konusu kısaca şöyle:

Dizinin hikayesi, NASA'nın ay üssü simülatoründe yaşayan pek başarılı sayılmayacak üç astronot üzerine odaklanıyor. Astronotların en büyük hedefi ise aya seyahat için seçilecek bir sonraki kişiler olabilmektir.

Armisen, Reilly, Heidecker, Krisel ve Dave Kneebone projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturuyorlar.

18-04/25/moonbase-8-dizisi-kadrosu.jpg

Moonbase 8, A24 TV'nin bağımsız olarak finanse ettiği ikinci dizisi olma özelliğini taşıyor. Yapım şirketinin ilk dizisi Channing Tatum ve Joseph Gordon-Levitt'li Comrade Detective olmuş, Amazon'a satılan proje 2017'nin yaz döneminde izleyicilerle buluşmuştu.

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Jonathan Krisel; FX'in Baskets ve IFC'nin Portlandia dizilerinin ortak yaratıcısı, yönetmen ve yürütücü yapımcısı olarak biliniyor. Krisel ayrıca FXX'in Man Seeking Woman dizisinde yönetmen-yürütücü yapımcılık görevlerinde bulundu.

Fred Armisen; IFC'nin Portlandia ve Documentary Now! dizilerinin ortak yaratıcısı ve aynı zamanda oyuncusu. Aktör, Amazon'un henüz ismi netleşmeyen yeni komedi dizisi projesinde de karşımıza çıkacak.

Dizi ekibinde yer alan bir diğer isim Tim Heidecker ise Adult Swim'in Tom Goes to the Mayor'ı, Tim and Eric Awesome Show Great Job!, Tim and Eric's Bedtime Stories ve Decker yapımlarının ortak yaratıcısı, yıldızı ve yürütücü yapımcısı. Heidecker'ı HBO'nun Eastbound and Down dizisindeki Gene karakteriyle hatırlamak da mümkün.

Moonbase 8'in senaryo geliştirme çalışmaları sürüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin