Lifetime'ın yeni dizisi American Princess'ın oyuncu kadrosu belli oldu!

Lifetime kanalının yeni dramedisi American Princess'ın oyuncu kadrosu duyuruldu. American Princess dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
24 Nisan 2018 - 22:41
Gündem

Lifetime kanalının geçtiğimiz yaz döneminde doğrudan dizi onayı verdiği "American Princess"ın oyuncu kadrosu belli oldu.

AMERICAN PRINCESS'IN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jenji Kohan, Jamie Denbo ve Tara Herrmann üçlüsünün arkasında olduğu dizinin başrolüne Georgia Flood (Anzac Girls, Wentworth Prison) getirilirken Lucas Neff (Raising Hope), Seana Kofoed (Flaked), Rory O'Malley (Crazy Ex-Girlfriend) ve Mary Hollis Inboden (The Real O’Neals) kadrodaki diğer isimler oldular.

AMERICAN PRINCESS DİZİSİNİN KONUSU

Yazar, yaratıcı ve yürütücü yapımcılığını Denbo'nun (Ronna & Beverly) üstlendiği American Princess'ın hikayesi; ters giden düğününü terk edip Rönesans Fuarı'na katılan Manhattan, Upper East Side sosyetesinden Amanda'ya (Flood) odaklanıyor.

18-04/24/georgia-flood-ve-lucas-neff.jpg

Nişanlısının kendisini aldattığını düğününe saatler kala öğrenen Amanda'nın düğün planları bu nedenle tamamen raydan çıkmıştır. Gerçekleri öğrenen öfkeli Amanda bu duruma şiddetli bir tepki göstererek hayalindeki kır düğününden kaçar ve kendisini telefonsuz ve çaresiz bir şekilde tesadüfen rastgeldiği Rönesans Fuarı'nın ortasında bulur.

Yaşadığı şok ve geçirdiği sinir krizi kendisine hayatı yeniden değerlendirmesi adına bir fırsat yaratır. Beklenmedik bu uyanış umursadığını düşündüğü her şeyi geride bırakmasına ve yeni bir dünyaya girmesine neden olacaktır. Amanda yeni girdiği bu ortamda yeni arkadaşlıklar ve rakipler edinirken taze başlangıçlara yelken açtıran romantik gelişmeler de yaşayacaktır.

Oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimlerin rollerine bakacak olursak;

- Neff, Shakespeare parodileri gerçekleştiren Pizzle Humpsalot olarak bilinen fuar oyuncusu David,

- Kofoed, fuardaki saygıdeğer Kraliçe Elizabeth'i canlandıran Maggie,

- Inboden, Amanda ile arkadaşlık geliştiren özgür ruhlu çamaşır yıkayan bir Rönesans kızı Delilah,

- O'Malley ise fuarın saygı gösterilen kişiliği Shakespeare'yi canlandıran Brian karakterlerine hayat verecekler.

Kohan (Orange is the New Black, GLOW), Herrmann, (Orange is the New Black, GLOW) ve Mark Burley (Orange is the New Black, GLOW) üçlüsü aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyorlar.

10 BÖLÜMLÜK İLK SEZON ÇEKİMLERİ YAZIN BAŞLIYOR!

A+E Studios ve Global Road Entertainment yapımcılığında hazırlanan American Princess'ın 10 bölümden oluşan birinci sezon çekimlerine yaz döneminde Los Angeles'ta başlanacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin