The Oath dizisine 2. sezon onayı!

Sony Crackle'ın suç çetelerini konu edinen The Oath dizisine resmi 2. sezon onayı çıktı. The Oath'ın ilk ve 2. sezonu hakkında detaylı bilgileri derledik.

Volkan Küçükel
24 Nisan 2018 - 17:31
Gündem

"ABD'de yüzlerce aktif suç çetesi var. Bu çetelerden bazıları yalnızca yozlaşmış polisler tarafından yönetiliyor. İzleyecekleriniz eskiden çete üyesi olan bir polisin deneyimleridir..."

THE OATH 2. SEZON ONAYLANDI!

Online yayın platformu Sony Crackle'ın geçtiğimiz ay ilk sezon bölümlerini sunduğu yeni dizisi "The Oath"a resmi 2. sezon onayı çıktı!

G-Unit Film & Television çatısı altında Curtis "50 Cent" Jackson (Power) ve eski Los Angeles Bölge Şerifi Yardımcısı Joe Halpin'in (Hawaii Five-O, Secrets and Lies) arkasında olduğu suç dramasının yeni sezon onayı duyurusu New York'ta bulunan Sony Genel Merkezi'ndeki sunum esnasında geldi.

SONY CRACKLE'IN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ OLDU

Crackle'a göre ilk sezonu 10 bölümden oluşan The Oath, Sony Crackle platformunun şimdiye kadar en çok izlenen orijinal dizisi unvanını kapmış durumda.

18-04/24/the-oath-poster.jpg

Sony Crackle Genel Müdürü Eric Berger konuyla ilgili yaptığı açıklamada "İzleyicilerimiz bu özgün, işlenmemiş ve merak uyandıran diziye gerçek bir karşılık verdi. Joe, 50 Cent ve yıldızlar topluluğu ekibimize bu güçlü hikayeyi hayata geçirdikleri için teşekkür ediyoruz. Bir sonraki sezon için işbaşı yapmayı hep birlikte sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

THE OATH KONUSU VE KADROSU

The Oath'ın hikayesi; birbirini korumaya ve savunmaya ant içmiş, farklı kültürlerden gelen bireylerden oluşan çetelerin dünyasına bizleri götürürken; katılması neredeyse imkansız olan yozlaşmış ve gizli topluluklara da ışık tutuyor.

Oyuncu kadrosunda Ryan Kwanten (True Blood), Cory Hardrict (American Sniper, Gran Torino), Arlen Escarpeta (The Magicians), Katrina Law (Training Day), J.J. Soria (Animal Kingdom, The Fosters) ve Game of Thrones'tan Sean Bean'in yanında Michael Malarkey, Eve Mauro, Kwame Patterson, Linda Purl ve Elisabeth Röhm gibi isimler yer alıyor.

Jackson ve altı bölümün yönetmen koltuğunda oturan Jeff T. Thomas ile birlikte Todd Hoffman, Dennis Kim, Anne Clements ve Halpin projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Sony Crackle'ın diğer orijinal dizilerinden StartUp 3., Snatch ise 2. sezon onayını daha önceden almışlardı.

"The Oath" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin