StartUp 3. sezona Allison Dunbar katıldı!

Sony Crackle'ın StartUp dizisinin yeni sezon oyuncu kadrosuna Allison Dunbar dahil oldu.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2018 - 20:31
Gündem

Üçüncü sezon oyuncu kadrosuna geçtiğimiz haftalarda Oscar ve Altın Küre ödüllü Mira Sorvino'yu katan Sony Crackle dizisi "StartUp"ın yeni sezon oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil olmaya devam ediyor.

Quick Draw dizisinin Honey'i Allison Dunbar, StartUp'ın 3. sezonunda tekrar eden bir rolle karşımıza çıkacak.

Dunbar dizide Wes'in (Ron Perlman) uzun süreli arkadaşı ve güvenilir bir avukat olan Kelly karakterine hayat verecek.

Gözü açık ve önceden ne yapacağı kestirilemeyen bir kişiliğe sahip olan Kelly'nin hızlı tempolu yaşam tarzının kendisini kaos içinde bir yaşama sürüklemesi Wes ile birbirlerine karşı oldukça sadık olmalarına neden olmuştur.

18-02/07/allison-dunbar.jpg

Son olarak Crazy Ex-Girlfriend (Stacy Whitefeather) dizisinde karşımıza çıkan Allison Dunbar, Hulu'nun Quick Draw dizisinin başrol oyuncuları arasında yer alıyordu.

Famous in Love (Adriana), Modern Family (Abigail) ve Angie Tribace (Julie Gaffney) oyuncunun yakın geçmişte konuk olduğu diziler arasında.

18-02/07/allison-dunbar-dizileri.jpg

Critical Content ve Hollywood Gang Productions ortak yapımcılığında hazırlanan; Ben Ketai'nin yaratıcısı olduğu StartUp'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Ketai ile birlikte Gianni Nunnari, Shannon Gaulding, Tom Forman, Andrew Marcus, Ray Ricord, Anne Clements, Brody, Perlman ve Gathegi gibi isimler yer alıyor.

STARTUP 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

10'ar bölümden oluşan iki sezonunun ilki 06 Eylül 2016, ikincisi 28 Eylül 2017'de izleyicilerle buluşan dizinin bir kez daha 10 bölümden oluşacak 3. sezon bölümlerinin Sony Crackle platformundaki yerini ne zaman alacağı konusunda şimdilik bir duyuru yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin