Fox'un deneme bölümü siparişi verdiği Daddy Issues kadınlara emanet!

Fox'un pilot bölüm siparişi verdiği Daddy Issues'in yönetmen koltuğunda Kat Coiro oturacak.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2018 - 23:52
Gündem

Oyuncu-yazar Erin Foster, New Girl yaratıcısı Liz Meriwether ve 20th Century Fox TV'nin arkasında olduğu Fox'un deneme bölümü siparişi alan yeni dizi projelerinden "Daddy Issues"in yönetmen koltuğunda oturacak isim belirlendi.

Kat Coiro (The Mick) dizinin pilot bölümünü yöneten isim olacak.

Coiro'nun katılımıyla birlikte projenin arkasındaki çekirdek kadronun tümünün kadınlardan oluştuğu görülüyor.

18-02/07/kat-coiro.jpg

Bunun yanında bu proje, yakın geçmişte Fox ve 20th TV için The Mick'in birden fazla bölümünde yönetmen koltuğunda oturan Coiro için ilk pilot bölüm yönetmenliği yaptığı dizi özelliğini taşıyacak.

En iyi olarak yazıp yönettiği And While We Were Here filmiyle bilinen Coiro, The Tick dışında Alone Together, Brooklyn Nine-Nine, Girlfriends' Guide to Divorce gibi dizilerde yönetmenlik yaparken, yakın zamanda izleyiciyle buluşacak olan Mozart in the Jungle'ın Significant Lover bölümünün de yönetmen koltuğunda oturdu.

"DADDY ISSUES" KONUSU

3 Arts ve 20th TV yapımcılığında, Foster'ın senaristliğindeki Daddy Issues'ın hikayesi zampara bir baba ve yetişkin iki kızının etrafında geçiyor: Babasının ekürisi konumundaki daimi bekar Andi (Foster) ve Andi'nin başarısızlıklarından keyif alan evli Jane.

Babanın, Andi'nin 30 yaşındaki üniversiteden genç arkadaşıyla flört etmeye başlamasıyla birlikte aile için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır!

18-02/07/erin-foster-liz-meriweather1.jpg

Foster ve Meriwether ile birlikte 3 Arts'tan Oly Obst ve Josh Lieberman projenin yürütücü yapımcı kadrosunda yer alan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin