Vikings 6. sezona Eric Johnson da katıldı!

History Channel'ın sevilen dizisi Vikings'in 6. sezon oyuncu kadrosuna Eric Johson dahil oldu.

Volkan Küçükel
07 Şubat 2018 - 17:55
Gündem

5. sezonunun ilk yarısını tamamlayıp araya giren History'nin popüler dizisi "Vikings"in oyuncu kadrosuna takviyeler devam ediyor.

Bu ayın sonlarına doğru CBC'de başlayacak Caught isimli dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Eric Johnson, Vikings'in 6. sezon oyuncu kadrosuna düzenli bir role dahil oldu.

JOHNSON'IN ROLÜNÜN DETAYLARI

Johnson dizide kıvrak zekası ve dövüş becerileri ile haklarından mahrum edilmiş şekilde yaşamını sürdüren ürkütücü görünümlü savaşçı Erik karakterine hayat verecek.

Cinemax'ın The Knick dizisinde Dr. Everett Gallinger karakteriyle izlediğimiz 39 yaşındaki Kanadalı aktör bu hafta vizyona girecek olan Fifty Shades Freed (Özgürlüğün Elli Tonu) filminin kadrosunda da yer alıyor.

18-02/07/ericjohnson.jpg

CBC'de ay sonuna doğru ekranlara gelmeye başlayacak Caught dizisinde boy gösterecek aktör geçmiş dönemde Rookie Blue, Saving Hope ve Orphan Black gibi dizilerde de rol aldı.

Efsaneye göre savaş ve savaşçıların tanrısı Odin'in soyundan gelen Viking Kralı Ragnar Lothbrok ve ailesinin hikayesini ekranlara taşıyan Vikings; dönemin kültürünü ve 13. yüzyıl kuzey efsanelerini keşfetmeye devam ediyor.

20 bölümden oluşan 5. sezonunun ilk yarısını tamamlayıp araya giren Vikings'in 6. sezonu için hazırlıklar İrlanda'da devam ediyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin