Oscarlı oyuncu Mira Sorvino StartUp 3. sezon kadrosunda!

Sony Crackle'ın üçüncü sezonu için hazırlanan dizisi StartUp'ın oyuncu kadrosuna Mira Sorvino takviyesi geldi.

Volkan Küçükel
14 Ocak 2018 - 23:30
Gündem

Sony Pictures Entertainment'ın online yayın platformu Sony Crackle'ın teknoloji odaklı aksiyon-gerilim türündeki dizisi "StartUp"ın 3. sezon çekimlerine Porto Riko'da başlandı. Yeni sezonla ilgili bir de oyuncu kadrosu haberi geldi.

STARTUP 3. SEZONA MIRA SORVINO TAKVİYESİ

Televizyon Eleştirmenleri Derneği Kış Basın Turu etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen duyuruya göre Oscar ve Altın Küre ödüllü Mira Sorvino, dizinin yeni sezonunda konuk oyuncu olarak karşımıza çıkacak.

Sorvino yeni sezon hikayesinde ArakNet'i araştırmaya gelen ve ArakNet'in hükümetle ortak olması için ne gerekiyorsa yapmaya niyetli NSA (Ulusal Güvenlik Dairesi) ajanı Rebecca Stroud karakterine hayat verecek.

Rol aldığı bir diğer yapım olan Audience Network'ün yeni dizisi Condor ile geçtiğimiz hafta Televizyon Eleştirmenleri Derneği Kış Basın Turu etkinlerinde görünen aktris yakın geçmişte Lady Dynamite, Falling Skies, Stalker ve Intruders gibi dizilerde rol aldı.

18-01/15/mira-sorvino.jpg

STARTUP 3. SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Sorvino böylelikle dizinin yıldızları Adam Brody (CHIPS, The League), Ron Perlman (Hellboy, Sons of Anarchy), Edi Gathegi (The Blacklist, Into the Badlands), Otmara Marrero (Graceland) ve Addison Timlin gibi isimlerin arasına katılmış oldu.

Yeni sezonda ayrıca şu oyuncuları tekrar eden rollerle göreceğiz: Zachary Knighton (Santa Clarita Diet), Tyler Labine (Deadbeat, Tucker and Dale vs. Evil), Jason Kravits (Unbreakable Kimmy Schmidt).

18-01/15/startup-dizisi.jpg

Critical Content ve Hollywood Gang Productions ortak yapımcılığında hazırlanan; Ben Ketai'nin yaratıcısı olduğu StartUp'ın yürütücü yapımcı kadrosunda Ketai ile birlikte Gianni Nunnari, Shannon Gaulding, Tom Forman, Andrew Marcus, Ray Ricord, Anne Clements, Brody, Perlman ve Gathegi gibi isimler yer alıyor.

STARTUP 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

10'ar bölümden oluşan iki sezonunun ilki 06 Eylül 2016, ikincisi 28 Eylül 2017'de izleyicilerle buluşan dizinin yine 10 bölümden oluşacak 3. sezon bölümlerinin Sony Crackle platformundaki yerini ne zaman alacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin