İlgi çekici yeni tarihi dizi Britannia başlıyor!

Game of Thrones severlerin şans verebileceği yeni tarihi drama Britannia iddialı geliyor.

Volkan Küçükel
16 Ocak 2018 - 01:25
Gündem

Sky ve Amazon Studios ortaklığındaki ilk yapım olma özelliğini taşıyan yeni dizi "Britannia"nın izleyicilerle buluşmasına artık kısa bir süre kaldı.

BRITANNIA DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? KONUSU NE?

İngiltere ve İrlanda'da Sky Atlantic aracılığıyla 18 Ocak, Amerika'da Amazon Prime Video aracılığıyla 26 Ocak'ta tüm bölümleri aynı anda yayınlanacak olan Britannia'nın hikayesi MS 43 yılında üç kavim arasında geçen iktidar mücadelesini gözler önüne seriyor.

Druidler, Keltler ve Romalılar... Bu üç grup Britanya'nın kalbi için her şeylerini ortaya koyup savaşmaktadırlar.

18-01/16/britannia-tanitim.jpg

Çekimleri Prag ve Galler'de gerçekleştirilen dizinin ilk sezonu dokuz bölümden oluşuyor.

18-01/16/britannia-sky.jpg

BRITANNIA OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Jez Butterworth (Jerusalem, Spectre), Tom Butterworth ve James Richardson üçlüsünce yaratılan Britannia'nın oyuncu kadrosunda Kelly Reilly (True Detective, Sherlock Holmes), David Morrissey (The Walking Dead, The Hollow Crown), Zoë Wanamaker (Harry Potter and the Philosopher's Stone, My Family), Nikolaj Lie Kaas (The Killing), Ian McDiarmid (Utopia), Hugo Speer (The Musketeers), Stanley Weber (Outlander) ve Eleanor Worthington-Cox (The Enfield Haunting) gibi isimler bulunuyor.

Vertigo Films (Monsters) ve Neal Street Productions (Penny Dreadful) ortaklığında hazırlanan dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Vertigo Films'ten James Richardson (Monsters), Sam Mendes (Skyfall), Pippa Harris (Call the Midwife) ve Neal Street Productions'tan Nicolas Brown (Penny Dreadful) ile Jez Butterworth ve Anne Thomopoulos'tan (Rome, Band Of Brothers) oluşuyor.

"Britannia" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin