Agatha Raisin 2. sezon onayını aldı

Sky'dan yeni sezon onayını alamayan Agatha Raisin dizisi için Acorn TV'den 2. sezon onayı kararı çıktı.

Volkan Küçükel
16 Ocak 2018 - 10:39
Gündem

TCA Kış Basın Turu'nun bir parçası olan Acorn TV, ilk sezonunu yayınladığı gizem temalı komedi-drama türündeki dizi "Agatha Raisin" ile yola devam dedi ve diziye resmi 2. sezon onayını verdi.

AGATHA RAISIN'E ACORN TV'DEN YENİ SEZON ONAYI!

Nisan ayında çekimlerine başlanması planlanan yeni sezon bölümlerinin 2018'in sonlarına doğru izleyicilerle buluşmaya başlaması bekleniyor.

18-01/16/acorn-tv.png

"AGATHA RAISIN" KONUSU

MC Beaton'ın çok satan romanlarından uyarlanan Agatha Raisin'in hikayesi; Londra'da yaşayan halkla ilişkiler uzmanı Agatha Raisin'in buradaki hayatını bırakarak taze bir sayfa açmak üzere Carsley kasabasına yerleşmesini ancak işlenen bir cinayette şüpheli durumuna düşünce işlerin kendisi için pek planlandığı gibi gitmemesi üzerine odaklanıyor.

AGATHA RAISIN 2. SEZON DETAYLARI

Dizinin yeni sezonunun MC Beaton'ın "The Wizard of Evesham", "The Curious Curate" ve "The Fairies of Fryham" isimli romanlarından uyarlanacağı belirtildi. Uluslararası dağıtımı yeni sezonda sürecek Agatha Raisin'in ikinci sezonunun üç parçalı 90'ar daika süreli televizyon filmi formatında ya da 45'er dakika süreli altı bölümlük seri olarak yayınlanması planlanıyor.

Acorn TV'nin bir diğer dizisi Love, Lies and Records'ta Kate karakterine hayat veren Ashley Jensen (Catastrophe, Extras, Ugly Betty) yeni sezonda da başrolde karşımıza çıkmaya devam edecek.

18-01/16/agatha-raisin-izle.jpg

Mathew Horne (Roy), Matt McCooey (Bill Wog) ve Katy Wix (Gemma) yeni sezon için geri dönecek diğer isimler.

Free@Last TV tarafından yaratılan; yapımcı kadrosunda Barry Ryan, David Walton, Michele Buck, Guy Hescott gibi isimleri bulunduran dizinin yeni sezon onayıyla ilgili konuşan Acorn Media Genel Müdürü Shane Murphy şu ifadeleri kullandı:

"Love, Lies & Records, Striking Out ve Agatha Christie's The Witness for the Prosecution gibi gibi eleştirmenlerce alkışlanan Acorn TV dizilerinin ortak yapımındaki başarımızın ardından ilk orijinal dizimizi geri getirecek olmaktan dolayı heyecanlıyız. Dizinin İngiltere yayıncısı yenilememeyi seçince Acorn olarak bu olağanüstü diziyi devam ettirmek için devreye girmeye girmeye karar verdik."

"Agatha Raisin: The Quiche Of Death" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin