The Oath dizisi başlangıç tarihi ve fragmanı!

Sony Crackle'ın yeni dizisi The Oath'tan fragman ve poster geldi.

Volkan Küçükel
16 Ocak 2018 - 15:13
Gündem

Online yayın platformu Sony Crackle'ın yeni dizisi "The Oath" için geri sayım başladı.

THE OATH 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Curtis "50 Cent" Jackson (Power) ve yapım şirketi G-Unit Film & Television'ın arkasında olduğu ve polis çetelerini hikayesinin merkezine oturtan dizi 08 Mart'ta prömiyerini gerçekleştirecek.

Dizinin başlangıç tarihi yaklaşırken ilk sezona dair tanıtım videoları ve posterler de paylaşılmaya başlandı.

18-01/16/the-oath-poster-1516104450.jpg

"THE OATH"" KONUSU

Eski Los Angeles Bölge Şerifi Yardımcısı Joe Halpin'in (Hawaii Five-O, Secrets and Lies) yazarlık ve yaratıcılığını yaptığı, ilk sezonu 10 bölümden oluşacak The Oath'ın hikayesi; birbirini korumaya ve savunmaya ant içmiş, farklı kültürlerden gelen bireylerden oluşan çetelerin dünyasına bizleri götürürken; katılması neredeyse imkansız olan yozlaşmış ve gizli topluluklara da ışık tutacak.

18-01/16/the-oath-foto.jpg

THE OATH OYUNCU KADROSU

Oyuncu kadrosunda Ryan Kwanten (True Blood), Cory Hardrict (American Sniper, Gran Torino), Arlen Escarpeta (The Magicians), Katrina Law (Training Day), J.J. Soria (Animal Kingdom, The Fosters) ve Game of Thrones'tan Sean Bean'in yanında Michael Malarkey, Eve Mauro, Kwame Patterson, Linda Purl ve Elisabeth Röhm gibi isimler yer alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda oturan Jeff T. Thomas ile birlikte Jackson, Todd Hoffman, Dennis Kim, Anne Clements ve Halpin ise projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

"The Oath" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin