Doğaüstü bir seri katil dizisi yolda: The Butcher

Sony Crackle'ın doğaüstü unsurlar da barındıran seri katil temalı dizi projesi The Butcher'ı tanıyalım.

Volkan Küçükel
16 Ocak 2018 - 17:48
Gündem

Sony Pictures Entertainment'a bağlı online yayın platformu Sony Crackle yeni dizi projeleri üzerinde geliştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Televizyon Eleştirmenleri Kış Basın Turu etkinlikleri kapsamında Genel Müdür Eric Berger'in yaptığı açıklamaya göre platform hem drama hem komedi kategorilerinde yeni dizi projeleri üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Bu yeni dizi projelerinden birisi açığa çıktı. Geliştirilme çalışmaları yürütülen seri katil dizisinin ismi "The Butcher".

Charles Burmeister'ın (Columbus Day) senaryosunu kaleme aldığı projenin yapımcı ekibinde Flying Studio Pictures aracılığıyla Gary Oldman ve uzun süreli iş ortağı Douglas Urbanski bulunuyor.

18-01/16/crackle-logo.jpg

"THE BUTCHER" KONUSU

The Butcher'ın kısaca hikayesine bakacak olursak;

The Butcher'ın hikayesi; aramızda yaşayan bir seri katilin bulunması, avlanması ve öldürülmesi için yürütülen epik bir soruşturmayı gözler önüne seriyor.

Hikayenin önemli kahramanlarından biri Los Angeles cinayet masası dedektifi Mitch Dixon. Dixon, The Butcher'ın kim olduğunu ve tarzını çözmeye çalışırken bir yandan da seri katilin, bedeli insan eti tüketmek olan ölümsüzlüğün anahtarını bulduğu gerçeğini kabullenmesi gerekmektedir.

18-01/16/eric-berger.jpg

Eric Berger yeni projeleri için duyduğu heyecanı "Doug ve Gary ile bu doğaüstü dramada ortaklık yapmaktan heyecan duyuyoruz. Önümüzdeki aylarda diziyle ilgili daha fazla detay ve haber paylaşmayı dört gözle bekliyoruz" sözleriyle belirtti.

Oldman ve Urbanski son olarak uzun metrajlı Darkest Hour (En Karanlık Saat) filminde iş birliği yapmışlar, filmde İngiltere'nin eski başbakanlarından Winston Churchill'i canlandıran İngiliz aktör Gary Oldman Altın Küre'de en iyi erkek oyuncu kategorisinde ödüle layık görülmüştü.

The Butcher'ın senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin