Comedy Central'dan yeni bir dizi: Living the Dream

Comedy Central kanalı Living the Dream isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı. Living the Dream dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
24 Nisan 2018 - 17:26
Gündem

Aaron Karo (Aaron Karo: The Rest is History) ve DJ Dillon Francis ikilisi Comedy Central için "Living the Dream" isimli yeni bir dizinin geliştirme çalışmalarına başladı.

Karo ve oyuncu kadrosunda da yer alan Francis ikilisinin senaryosunu kaleme aldığı dizinin hikayesi şöyle:

"LIVING THE DREAM" DİZİSİNİN KONUSU

Living the Dream'in hikayesi, kariyer gidişatından memnun olmayan ve hayatında önemli yer teşkil eden insanlarla yeniden bağlantı kurmaya çalışan Quincy Hart (Francis) isminde bir internet kişiliğine odaklanıyor.

Gerçek yaşamda DJ ve electro house prodüktörlüğü yapan ve sene sonuna doğru yeni albümü beklenen Francis aynı zamanda dizinin müziklerine de katkıda bulunacak.

18-04/24/dillon-francis.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Henüz senaryo geliştirme safhasında bulunan Underground yapımcılığındaki projenin yürütücü yapımcı kadrosunda Karo ve Francis ile birlikte Josh Turner McGuire, Chris Dennis, Nick Palmacci ve Kevin Kasatsu yer alıyor.

Son olarak Viceland'in What Would Diplo Do? dizisinde Jasper karakteriyle boy gösteren DJ, prodüktör ve komedyen Dillon Francis'in komedi tarzı Andy Samberg'in Andy Kaufman ile tanışmış hali olarak nitelendiriliyor.

18-04/24/aaron-karo.jpg

2010 yılında Comedy Central kanalı için Aaron Karo: The Rest Is History isimli bir saat süreli özel bir stand-up gösterisi hazırlayan Karo ise aynı zamanda Me You Us ve Lexapros and Cons gibi kitapların yazarı.

Living the Dream dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin