Diriliş Ertuğrul yeni bölüm bu hafta yok mu? 116. bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarında çarşamba akşamları izleyicilerle buluşan Diriliş Ertuğrul'da bu hafta yeni bölüm yayınlanmayacak mı? Yeni bölüm ne zaman ekranlarda olacak? 116. bölüm fragmanı henüz izleyicilerle paylaşılmayan diziden haber var!

Nurşah
24 Nisan 2018 - 17:00
Yeni Bölüm

Engin Altan Düzyatan'ı Ertuğrul Gazi rolünde izlediğimiz TRT 1 ekranlarının sevilen dizisinin her bölümü izleyiciler tarafından büyük bir merakla izleniyor... Geçtiğimiz hafta yayınlanan 115. bölümün ardından gözler yeni bölüm fragmanına çevrildi. Fakat beklenen fragman bir türlü gelmeyince Diriliş Ertuğrul yeni bölüm yayınlanmayacak mı soruları sorulmaya başlandı. TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi yapım ekibi sosyal medya hesabı üzerinden bu sorulara açıklık getirecek bir paylaşımda bulundu...

18-04/24/dirilis-ertugrul-116-bolum-ne-zaman.jpg

Diriliş Ertuğrul 116. bölüm ne zaman?

Paylaşılan mesajın içeriği şu şekildedir:

Diriliş Ertuğul'da yeni bir dönem başlıyor. Yeni dönemle ilgili yaptığımız dekor ve prodüksiyon çalışmaları nedeniyle yayınımıza bir hafta ara veriyoruz. Büyük sürprizlerle dolu, nefesleri kesecek yeni bölümüyle Diriliş Ertuğrul 2 Mayıs Çarşamba saat 20.00'de TRT 1'de.

Sadettin Köpek'in ölümünün ardından yeni bir dönem başlayacağı ima edilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığı zaman sizlerle paylaşacağız...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin