Çukur Cumali karakterinin detayları belirginleşiyor! Hangi oyuncu canlandırıyor?

Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları izleyicisi ile buluşan Çukur'da Cumali hakkında yeni gelişmeler var! Bir süredir kendisinden bahsedilen fakat izleyici karşısına çıkartılmayan karakterin kim olduğuna dair çeşitli detaylar paylaşılmaya başlandı... Çukur Cumali kim?

Nurşah
24 Nisan 2018 - 16:25
Kültür Sanat

Show Tv ekranlarının başrollerinde Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Dilan Çiçek Deniz gibi önemli oyuncuları izlediğimiz dizisi Çukur'un her bölümünde heyecan dolu dakikalar yaşıyoruz. Dizide sıklıkla adı geçen ve izleyiciler tarafından oldukça merak edilen Cumali karakteri kimdir? Hangi oyuncu tarafından canlandırılmaktadır?

18-04/24/ukur-cumali-kim.jpg

Çukur Cumali kimdir?

Geçtiğimiz bölümlerde adı sıklıkla geçe İdris'in en büyük oğlu olan Cumali Koçovalı, uzun bir süredir cezaevindedir. Bu karakter izleyiciler tarafından uzun süredir merak edilmekteydi. Dün akşam yayınlanan 26. bölümü ile nihayet karakterin hatları belirginleşmeye başladı!

Sultan'ın yaptığı telefon görüşmesi esnasında sadece bileği ve eli kadraja yansıtılan karakteri kimin canlandıracağına dair henüz ayrıntılar paylaşılmadı. Fakat bu görüntünün ardından izleyiciler Cumali'yi Nejat İşler'in canlandırmasına dair isteklerini ve umutlarını sosyal medyada sık sık dile getirdiler...

18-04/24/ukur-cumali-kimdir.jpg

Çukur Cumali karakterini canlandıracak oyuncu için Nejat İşler'den başka, dizilerde gördüğümüz ve oyunculukları ile dikkatimizi çeken çeşitli oyuncular da izleyiciler tarafından aday gösteriliyor. Karakterin detayları netleştiğinde sizlerle paylaşacağız.

Çukur Cumali hakkında (23 Mayıs 2018)

Son bölümde İdris'in anlattığına göre Cumali, vakti zamanında tam da içeriden çıkacağı sırada 3 kişiyi şişlemesi sonucu çıkarma işlemi de yalan olmuş. Durum savcılıktaymış. Bu şişleme sonucu İdris Baba bile oğlunu çıkartamamış.

Uzun süre hapishanede olduğu için, hapishanenin İdris Babası gibi olmuş...

Çukur 27. bölüm ilk sahne

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin