Ab-ı Hayat dizisinde başrol sorunu yaşanıyor! Hangi ünlü oyuncu diziye katıldı?

OGM Pictures yapımcılığını üstleneceği Star ekranlarında ekrana gelmeye hazırlanan Ab-ı Hayat dizisinde şok bir gelişme yaşandı. Peki Ab-ı Hayat dizisinde kim diziden ayrıldı? Ab-ı Hayat dizisine hangi ünlü isim katıldı? Ab-ı Hayat ne zaman yayınlanacak Ab-ı Hayat dizisinin konusu ne? Ab-ı Hayat dizisinin kadrosunda kimler yer alıyor? Birkan Sokullu kimdir? Hilal Altınbilek kimdir? Ebru Şahin kimdir?

Volkan Usta
14 Aralık 2022 - 17:10
Kültür Sanat

Star TV'nin OGM Pictures imzalı dizisi Ab-ı Hayat'tan Hilal Altınbilek'in ayrılmasından sonra kadın başrol için çalışmalar başlamıştı. Peki Ab-ı Hayat'ta Birkan Sokullu'nun partneri kim oldu? İşte detaylar!

Yönetmen koltuğunda Hilal Saral’ın oturduğu, Nuran Evren Şit’in senaryosunu kaleme aldığı Birkan Sokullu ile Hilal Altınbilek’in başrolleri paylaşacağı Ab-ı Hayat dizisinde flaş bir gelişme yaşanmıştı.

Senaryoda yaşanan son değişikliklerin ardından Hilal Altınbilek’in kadroda yer almayacağı öğrenildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından dizide Birkan Sokullu'nun partneri için çalışmalar başlamıştı.

22-12/14/0x0-1615278441892.jpg

Titizlikle yapılan cast çalışmalarıyle beraber kadın başrol için ise aranılan isim sonunda bulundu. OGM ile 1 yıllık anlaşma imzalayan Ebru Şahin, Hilal Saral’ın yöneteceği Ab-ı Hayat dizisinin kadrosuna katıldı. Dizide hiç yaşlanmayan bir adamın hikayesi ekrana taşınacak.

(Birsen Altuntaş)

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin