Kubilay Aka ile Mert Ramazan Demir birbirine girdi! Sebebi ise şoke etti!

Yalı Çapkını dizisinin Ferit'i Mert Ramazan Demir ve Dokuz Oğuz dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Kubilay Aka arasında beklenmedik bir gelişme yaşandı! İkili arasında tansiyon yükseldi! OGM gecesinin ardından yaşanan olay kısa sürede büyük yankı uyandırdı! Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir neden kavga etti? Mert Ramazan Demir ve Kubilay Aka niye kavga etti? Mert Ramazan Demir kim? Kubilay Aka kim?

Pınar Alçiçek
14 Aralık 2022 - 18:16
Kültür Sanat

Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kubilay Aka ve Mert Ramazan Demir birbirine girdi...

Önceki gün OGM Pictures'in gecesinde bir araya gelen oyuncular eşsiz bir akşam yaşadı. Ancak gecenin ardından bir grup oyuncu başka mekana geçerek, geceye orada devam etti!

Eğlence mekanında vakit geçiren genç ekip arasında ise şoke eden bir gerilim yaşandı. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu arasındaki samimiyetten rahatsız olan Kubilay Aka, duruma müdahale etti. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaş olan Kubilay AkaMert Ramazan Demir’e bağırdı ve “Herkes hareketlerine dikkat edecek” dedi.

22-12/14/fj7zuwuxgae0fsb.jpg

Yalı Çapkını'nın Abi'si Ersin Arıcı'nın da olaya müdahil olmasıyla birlikte bir anda ipler daha da gerildi. Arıcı, Mert Ramazan Demir'e destek çıkarak Aka'ya tepki gösterdi. Çevredekilerin araya girmesiyle olayın daha da büyümesi engellendi. 

Olayla ilgili olarak taraflardan da henüz bir açıklama gelmedi. Ancak bu olayın epey ses getireceği düşünülüyor!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin